Kan påske liljer plantes i gården?

February 24

Kan påske liljer plantes i gården?

En populær springtime plante, påske Lily ikke skal smides væk, når ferien er slut. Det kan plantes udendørs i gården, men der er overvejelser, der skal tages i betragtning før du gør det.

Hvordan og hvor man kan plante

Vent indtil efter truslen om den første frost har bestået. Plante lily seks til otte inches dyb i en veldrænet solrig plet.

Beskytte og blomstre

Den eksisterende stilk vil dø og bør skæres tilbage til jordoverfladen. Påske Lily pærer er hårdføre selv i koldt klima. Beskytte med barkflis eller andre dækker.

Ingen mere 'Påske' lilje

Forvent en ny skyde i juni eller juli i den anden sommer efter plantning. Påske liljer blomstrer ikke naturligt i foråret. De tvinges i drivhuse til at rumme holiday sales.

Virus problemer

Påske liljer er kendt for at bære en virus, der nemt kan overføres til andre liljer, så ikke plante pære i nærheden af enhver anden udendørs sort af lily.

Katteejere pas

Påske liljer er yderst giftige for katte. Inden for timer efter indtagelse af et stykke af en påske Lilly petal eller blad, kan en kat lide alvorlig nyresvigt og dø, medmindre hurtig, aggressiv behandling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com