Kan Pole bønner dyrkes indendørs?

February 28

Pole bønner er en haven korte; deres lodrette vækst skiller sig ud blandt andre planter. Dem, der er i koldere klimaer kan ikke kunne dyrke disse planter udendørs. Folk overser det faktum at pole bønner kan dyrkes indendørs.

Betydning

Ifølge nordlige havearbejde, kan pole bønner dyrkes indendørs. De bemærker, at denne plante ikke kræver en stor mængde af haverum, så det kan dyrkes i containere og mindre fartøjer.

Overvejelser

For at vokse bønner, du har brug for temperaturer på 55 grader Fahrenheit eller højere. Voksende pole bønner indendørs hjælper med at undgå problemer med frost på planterne.

Fordele

Mens du kan undgå frost ved at dyrke pole bønner indendørs, kan du også undgå mange af de skadedyr problemer fundet i en have. Skadedyr som japansk beetle og mexicansk bean beetle forårsage store problemer at pole bønner dyrket udendørs.

Dybde

Dybde er vigtig, når vokser pole bønner indendørs. De kan ikke brug for en fuld have plads til at vokse, men de stadig har brug for plads. Begrave frø omkring 2 inches dyb i uanset hvilken beholder du vælger.

Fun Fact

Pole bønner tager 60 til 70 dage faktisk bærer bønner, ifølge nordlige havearbejde. Bønner fra en busk vokse hurtigere, kun har behov for 45 til 55 dage at gøre det samme.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com