Kan polyesterstof smelte i tørretumbleren?

August 3

Kan polyesterstof smelte i tørretumbleren?

Tøj og tilbehør er ofte fremstillet af kunstfiberstoffer og fibre. Mens disse materialer ofte øge komforten i tøj og give nem pleje valgmuligheder, smelte nogle, herunder polyester, hvis de udsættes for høje tørretumbler temperaturer.

Polyester

Polyester er yderst rynke resistente, stærkt og længe-opslidende. Men hvis ren polyester elementer udsættes for medium til høje temperaturer i tøjtørrere, de kan smelte og blive skæv og svært at røre. Stoffer, der indeholder lave niveauer af polyester er sikkert Hørgarn på særlige tørretumbler indstillinger som permanent presse, der skiftevis varme og køle ned tøj til at forhindre smeltning og skader.

Andre Meltables

Akryl stof er blød og stærk, men endnu mere varme følsomme end polyester. Det kan ikke modstå med tørretumbler varmekilder. Nylon er blandt de mest holdbare kunstfiberstoffer men kan ikke modstå høje heats. Drage særlig omsorg, når Strygning nylon artikler. Rayon, fremstillet af cellulosefibre, ikke smelte ved høje temperaturer, men vil brænde og misfarve under høj varme forhold.

Stof pleje Tip

Fordi nogle tøj er blandinger af menneskeskabte materialer eller indeholde både kunstige og naturlige fibre, omhyggeligt læse etiketter og følg produktion retningslinjer for vask og tørring.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com