Kan ridning slåmaskiner trække tunge græsplæne rullerne?

February 10

Kan ridning slåmaskiner trække tunge græsplæne rullerne?

Rullende en græsplæne er ikke anbefalet til rutinemæssig vedligeholdelse på de fleste græsplæner. Det bør især ikke ske på græsplæner med anti-afholdsmand eller clay jord. Når det behøver at være færdig, men, og en håndholdt roller vil ikke være tilstrækkeligt, kan en have traktor eller ridning plæneklipperen bruges til at trække rullen bag det, ifølge University of Kentucky College i landbruget. Konsultere instruktionsbog på din have traktor at se sin bugsering kapacitet.

Forberede rullen

Før montering rullen til ridning plæneklipperen, bør snavs i græsplænen fjernes; ellers kan produkter, som grene og klipper, skubbet og komprimeret i jorden. Hvis du bruger en vandfyldte roller, ikke fylde det hele vejen op; i stedet udfylde den halvvejs og gøre en praksis roll at se, hvis plænen er tilstrækkeligt fladtrykt og ikke alt for komprimeret. Tilføje eller dræne vandet, efter behov, indtil det ønskede niveau af jordpakning er opnået.

Opererer græsplæne Roller

En fuldt lastet roller kan veje op til 400 pounds. Din ridning plæneklipperen skal en passende hitch til at trække det. Sørg for at installere en, der er anbefalet af fabrikanten inden du forsøger at trække en græsplæne roller. Når du trækker rullen, Sørg for at betjene din ridning plæneklipperen gashåndtaget helt åben. Når du forsøger at rulle på bakker, altid gå op og ned ad dem i stedet for side-til-side til at mindske chancerne for en roll-over.

Sådan Roll

Teknik for ordentlig græsplæne rullende er meget ligesom græsplæne græsslåning eller befrugtende. Det kan gøres i en cirkulær mode at gøre en bredere sti med hver efterfølgende lap eller i en tilbage og tilbage bevægelse. Enten metode vil arbejde, men bør sikres lige netop overlapper hver tidligere roll, således at det samme område ikke er alt for komprimeret.

Fordelene ved plænen rullende

Græsplæne rullende kan være gavnligt, hvis udført til et par specifikke formål. En lys rullende af et nyligt seedede område vil øge og forbedre jord til frø kontakt, hvilket vil forbedre spireevnen. Ligeledes, rullende en græsplæne, efter sod er lagt, vil forbedre kontakten mellem den sod rødder og jord, som vil etablere plænen før. En lys rullende vil også hjælpe glat ru områder forårsaget af muldvarp skader eller frost vuggende.

Konsekvenser af græsplæne rullende

Græsplæne rullende kan skade kvaliteten og tykkelsen af græstørv hvis gjort overdrevent. Græstørv, der vokser på sandede eller lerede jorder kan tåle rullende bedre end våd, tung jord. Den resulterende jordpakning vil føre til en reduktion i vigor og hårdførhed græsplæne græs. Jord fugt stress og de relaterede sygdomme kan også forøges i græsplæner, der er rullet for ofte eller dybt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com