Kan Roaches bor inde i dine vægge?

November 28

Kan Roaches bor inde i dine vægge?

Kakerlakker skjule i mørke steder i løbet af dagen, og opsøge strukturelle mangler i de bygninger, som at klemme. De er i stand til at trænge igennem vægge gennem revner, ledningsanlæg og sprækker, eller langs baseboards. Hule vægge støtte sommetider tunge skadedyrsangreb. Skadedyr samles ofte omkring fugtig inventar, såsom VVS rør i badeværelser og køkkener, fordi de nyder fugtighed.

Farer

Fifty-fem arter af kakerlakker er fundet inden for USA, ifølge Penn State College i landbruget videnskab. Penn State College yderligere fastslår, at kakerlak bærer bakterier, der forårsager madforgiftning. De regelmæssigt skyllepumpetab på tværs af food forberedelse overflader og plyndre en fødevare, som ikke er lagret i en lufttæt beholder. Insekter også forbruge papir og tekstiler i deres søgen efter mad, og efterlader en kontrollampe lugt med fecal spørgsmål. Store parasitære af kakerlakker også forårsage allergi og astma syge har angreb. Skadedyr sprede isolering støv fra indre af vægge, crawlspaces og kældre.

At fjerne umodne kakerlakker

Små, umodne kakerlakker nyde bosiddende i mur sprækker og andre tætsiddende områder. Kakerlakker er i stand til at presse ind i revner måling kun 1/16 tommer, og rejser langs kanter af væggene. Vakuum alle revner, og fokusere på sokler langs væggene. Støvsugning fjerner umodne kakerlakker, æg og hud støbegods. Straks bortskaffe vakuum indholdet uden for, væk fra huset.

Forebyggelse

Tape op alle åbninger fra rør eller elektrisk inventar, især hvis de bor i en lejlighed. Roaches flytte fra lejlighed til lejlighed gennem vægge og klemme sig igennem små VVS- eller elektriske revner. Brug tætningslister eller caulking for at forsegle alle huller. Screene alle vinduer og caulk omkring vinduet segl. Installere weatherstrip i nærheden af alle døre. Seal op revner i det ydre af huset for at forhindre roaches ind i væggen hulrum fra uden for. Opbevar alle fødevarer i lufttæt containere. Undgå at efterlade beskidt retter i vasken og altid rydde op spild straks.

Kontrol

Anvende en knæk og sprække spray eller Indsæt til mur sprækker og langs baseboards. Professionel skadedyrsbekæmpelse kontrol operatører også behandle væggen hulrum for at eliminere kakerlakker. Placer kakerlak agn stationer mod væggen og i hjørnerne af værelser. Altid placere agn stationer flush mod væggen for den bedste succes. Drys et fint lag af borsyre i sprækker og revner. Drys på kakerlak stier langs baseboards og ved siden af væggene. Kakerlakker kravle gennem støv, uforvarende indtage det mens grooming og dø. De også bære det tilbage til reden og ind i væggen hulrum hvor andre kakerlakker blive dækket af den fint støv. Tilføre svære at nå væggen hulrum til effektivt dræbe kakerlakker borsyre pulver. Boring små huller tillader adgang til områderne for behandling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com