Kan sammensatte pyntede være i kontakt med jorden?

February 23

Kan sammensatte pyntede være i kontakt med jorden?

Sammensatte tømmer er lavet af træ fiber eller andre fyldstoffer som glasfiber eller ris skrog og plastmateriale. Nogle virksomheder bruger 100 procent genanvendt ingredienser, hvilket gør dem en konkurrencedygtig miljøbevidst valg. Når træ er til stede, udgør det normalt halvdelen af bestyrelsens vægt. Sammensatte tømmer er meget modstandsdygtigt over for rot og insekter, gør det et passende valg for jorden kontakt, under de rette omstændigheder.

Farerne ved træ-jord kontakt

To primære problemer opstår, når den forkerte træ vælges for et projekt, der kræver jorden kontakt: rot og insektangreb. Træ kan ikke rådne hvis vandindholdet holdes lav nok, men fugt hele tiden siver fra jorden i fugtige klimaer. Derfor, ubehandlet, træ bliver hurtigt rådne, gør strukturer ustabile. Også, 90 procent af termite infestations begynde med træ-jord kontakt. Termitter, også vil gøre træ ustabile. Sammensatte tømmer er meget modstandsdygtigt over for rådne og uigennemtrængelig for insekter så er en acceptabel valg jorden kontakt.

Jorden er ikke problemet

Sammensatte tømmer er en acceptabel byggemateriale til applikationer, der kræver jorden kontakt på grund af insekt og rot modstand, men det er ikke acceptabelt til brug for støttestrukturer. Det er ikke stærk nok og pålideligt kan ikke bære tunge vægt. Mens det ikke opleve fugt og insekt problemerne af mange andre typer af byggeri træ, kan ikke det bære at andre udendørs træsorter som redwood kan. Til projekter som pyntede, er træ, der kommer i kontakt med jorden ofte en støtte stråle eller tværbjælke.

Anvendelsesmuligheder For pyntede

Mens sammensatte tømmer ikke kan bruges til strukturelle dæk understøtter, er det et passende valg for dæk boards, rails og indlæg. Hvis dæk bestyrelser er på jorden, som med en jordnær gårdhave dæk, fint sammensatte tømmer virker. Det skærer og negle som ægte træ, det er splinter-fri og dæk skruer synke i nemt og forsvinde. Sammensatte tømmer er også vedligeholdelsesfrit, kræver ikke farvning eller forsegling og det ikke rådner, chip eller warp. Men det er dyre og kan koste så meget som dobbelt prisen på byggeri hjerte-grade redwood.

Andre Ground-kontakt anvendelser

Sammensatte tømmer er et ideelt valg for hævet bed haver. Det er rådne og insekt resistente og frembyder ikke de samme miljømæssige hensyn som behandlede tømmer, der kan udvaskes kemikalier i jorden. Det kan også bruges i ikke-strukturelle marine applikationer, såsom fender bunker, og for ellers forstærket legeredskaber. Afhængigt af de strukturelle krav, kan sammensatte tømmer også bruges til støttemure. Som produkter varierer, skal du kontakte producenten for din særlige træmasse strukturelle og andre begrænsninger før bygningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com