Kan tæpper bruges i badeværelser og køkkener?

September 3

Hvis du har nogensinde gik på tværs af en frysning flise badeværelsesgulvet om morgenen eller haft ømme fødder efter stående på hårde vinyl i køkkenet, når du forbereder et stort måltid, har du sikkert overvejet at installere tæpper i disse værelser. Dermed præsenterer dig med concierge udfordringer.

Fordele

Tæpper i køkkener og badeværelser tilbyder nogle fordele. Hvis du ikke kan lide udseendet af vinyl eller fliser, vil tæppe være mere æstetisk tiltalende til dig. Med sin lag af udfyldning under giver gulvtæppet i køkkenet en blødere overflade, hvilket gør stående i plads til lange perioder mens madlavning mere komfortabel. Tæppe, som kan anvendes i et badeværelse er varmere under dine fødder om vinteren end hårde overflader. Det eliminerer den alvorlige slip fare, der står vand på fliser eller vinyl præsenterer.

Ulemper

Når tæppet er brugt i køkkener og badeværelser, kan det føre til problemer. I et køkken kan gulvtæppet farves og beskadiget af fødevarer udslip. Det er vanskeligere at desinficere og rense end hårde overflader. I et badeværelse, tæppet er i fare for vandskade fra afsmitning fra bøtter og dræn. Vandskade kan føre til skimmelvækst på overflade og undersiden af tæpper. Hvis urin spild på tæppet, kan det føre til bakterievækst. Skimmel og bakterier er sundhedsrisici og kan være vanskeligt at fjerne fra tæpper.

Forholdsregler

Du kan tage forholdsregler til at holde tæppet i et køkken eller bad, rene og fri for farer. I et køkken, holde rengøringsmateriel på side så du kan handle øjeblikkeligt, hvis der er et spild. I et badeværelse, køre røgsuger ofte for at reducere luftfugtighed i rummet. Satte vaskbar tæpper nær bunden af toilettet og siden af badekar til at fange eventuelle spildt vand eller urin; hvidvaske tæpper ofte.

Overvejelser

Tæppe er kun en mulighed for badeværelser i boliger; Det er forbudt af bygningsreglementer for brug i kommercielle rum. Hvis du er på udkig efter måder at reducere slip risici inden for et badeværelse, satte en vaskes i maskine gummi-backed tæppe på en vinyl eller fliser gulv. I køkkenet, kan gel eller skum måtter give bløde steder at stå, når du arbejder på en tæller. De er lettere at rengøre og billigere at erstatte end tæppe.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com