Kan to brændeovne på en Flue?

March 29

Kan to brændeovne på en Flue?

I en tid med økonomisk afmatning, giver home varme gennem brændende træ gevinster fornyet interesse. Og når teknologien forbedrer sin varmevirkningsgrad over 70 procent fra ældre modeller, og med meget lavere emissioner - ifølge Kansas State University - brændeovne er især eftertragtede. Installation af flere brændeovne rundt i hjemmet kan reducere behovet for ekstern magt, men koble dem til en flue er ikke en god idé. Mens acceptabelt i den nationale brand Protection agenturer 211 Standard for skorstene, pejse, ventilationskanaler og Solid brændstof brændende apparater, har lokalområder mulighed for at tilsidesætte den foreslåede kode.

Luftbevægelse

Brændeovne, ligesom alle brændstof-brænding ovne, skal tage frisk luft at holde brændstoffet brændende på den optimale sats, og skal også udvise de røg og skadelige emissioner sikkert fra den hjem interiør. Ventilationskanaler i bunden af ovnen giver mulighed for frisk luft i, og en pibe, også kendt som en flue, tager røgen væk og gennem en væg eller tag. En gulvvasker i ovnen renser røgen fra mest skadelige kemikalier, men ikke alle.

Creosot

Creosot er det primære problem med brændende træ som et brændsel til opvarmning. Denne tarlike stof er tilovers som rester fra kemikalier i røgen som det kommer i kontakt med en flue mur, som er lidt køligere end røgen. Creosot er brandfarlige, og hvis oprustning bliver betydelige, det vil antænde. En flue, der gør dobbelt told servicering to ovne vil blive dobbelt så snavset og øger risikoen for brand.

For lille en Pipe

Diameteren af en korrekt installeret flue er målt som en procentdel af døråbningen af komfuret, et tal, der er fastsat i installation retninger. Hvis en eksisterende flue pludselig får brændeovn en anden, feeds røg ind i det, størrelsen af flue bliver alt for små til korrekt lufte det. Dette øger risikoen for røg sikkerhedskopiere ind i stuen, når en eller flere af dørene er åbne.

Lufttryk

I modsætning til den måde de fleste mennesker se røg, det ikke flyde opad. Det flyder fra området af største pres end det laveste tryk. Hvis røgen fra en ovn der flyder gennem aftræksrør, ikke og den laveste pres opad, men snarere i retning af andre uudnyttede komfuret, vil røg og kulilte flyde til og fra andre komfuret. Dette er at tage en chance for, at hjemmet vil fylde op med røgen, der skaber en plage i mindst eller skadelige dampe på værst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com