Kan træ kit bruges Over Latex malet Cedar Shakes?

November 21

Kan træ kit bruges Over Latex malet Cedar Shakes?

Træ kit virker bedst, hvis det er i stand til at obligation direkte med træ. Hvis du forsøger at udfylde revner, ridser og buler på malede cedar shakes før stripping væk maling, kan putty ikke vare meget længe. Hvis du arbejder kun én eller to shakes, har du ikke helt genfremstille bygningen, medmindre friske maling vil kontrast for meget.

Stripping malingen

Når stripping maling fra cedar shakes, og de fleste typer af træ for sags skyld, har du et par muligheder. Pres vask er gavnlige, fordi det fuldender to job på en gang: det renser træ mens stripping væk den gamle finish. En højtryksrenser, der opererer mellem 1.500 og 2.000 psi er bedst for stripping træ sidespor. Men hvis der er betydelige skader på sidespor, undgå at bruge en højtryksrenser og stick med et opløsningsmiddel, såsom mineralsk spiritus, at fratage maling.

Slibning

Uanset hvilken metode du bruger til stripning den gamle maling fra din cedertræ shakes, bør du altid sand træ, før du får klar til lakering det. Dette gælder især, hvis de skader, du reparation er fra dybe ridser eller hvis højtryksspuling processen tilbage en smule ujævn overflade, der kan undertiden ske. Let slibning med medium-grade sandpapir efterfulgt af bøde-grade sandpapir vil få træet klar til at acceptere putty og den nye maling.

Arbejder med kit

Når du udfylder skader på træ, vil du normalt forsøge at få kit, der er mere eller mindre den samme farve som træ. Dette betyder ikke noget så meget hvis du bare planlægger maleri over det. Men hvis du har planer om farvning af træ på alle i fremtiden, forsøge at matche kit til din shakes så tæt som du kan. SCOOP kit fra beholderen og smøre det over det skadede område med korn ved hjælp af en spartel.

Slibning og malerarbejde

Når putty er helt tørt, skal du slibe det, indtil det flugter med resten af træet. Som med slibning regelmæssig træ, dette er bedst opnås ved slibning med medium-grade sandpapir efterfulgt af bøde-grade sandpapir. Før du begynder at male, tør støv med en våd klud. Med skaden fuldt repareret, kan du endelig frakke træ med primer, maling og træ sealer. Brug altid produkter fremstillet til udvendige overflader til at beskytte dit træ mod UV-stråler og fugt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com