Kan være en hvid malet skrivebord malet en brun mahogni farve?

June 14

Kan være en hvid malet skrivebord malet en brun mahogni farve?

Du kan genfremstille en malet stykke af møbler, såsom et skrivebord med enhver farve du ønsker. Gør en drastisk ændring i farve, sådan fra hvid til en dyb mahogni brun, kan helt friske og omdanne dit skrivebord og er en glimrende måde at genbruge gamle møbler, som du måske ellers skille sig af. Prepping og priming før maleriet er afgørende for at opnå de bedste maleri resultater. Disse indledende trin er især vigtigt, hvis dit mål er at ændre den pult farve dramatisk, enten fra mørke til lys eller fra lys til mørk.

Maleri forberedelse

Fjerne alle skrivebord skuffer, og derefter fjerne og afsætte skuffen trækker og enhver anden hardware. Hvis den gamle hvid maling er i god stand, kræver skrivebordet ikke mere prepping end en let slibning med 220 sandkorn sandpapir til at hjælpe den nye maling stick. Hvis den pult maling finish er tilhugget eller afskalning, men bruge en tungere 100-sandkorn sandpapir til at udjævne de ru kanter. Omhyggeligt vakuum eller tørre af alle spor af støv og sandkorn med en ren, fugtig klud. Selvom forberede en skrivebord til malerarbejde er kedelige arbejde, vil at tage din tid med dette trin sikre, at din maling går glat og fortsat er resistente over for skår når tør.

Anvende Primer

Brug en pensel til at anvende ét lag primer. Du kan foretrækker at købe en spray-on primer. Da dit mål er at ændre skrivebordet fra hvid til brun, kigge efter en primer med en mørkere farve som grå, snarere end hvid. Selv efter grunding, vil bordet stadig ser meget lys før maleri. Sparsommelig pige hjemmeside anbefaler anvendelse af flere meget tynde lag primer og ikke en tungere frakke. Følge produktets anvisninger vedrørende mængden af tørring tid før maleri.

Anvende maling

Brug en ren, tør pensel til at anvende en lys frakke af mahogni brun maling. Giver mulighed for at tørre i mindst to timer eller så styret på malingen kan. Anvende en anden lys frakke, igen at lade det tørre. Da du skiftende den pult farve fra hvid til mørk brun, er chancer at det vil kræve en tredjedel og muligvis endda et fjerde pels.

Finpudsning

Når din nyligt malet stykke er helt tørt, måtte du ønske at anvende en frakke eller to klare polyurethan til den pult prima. Polyurethan hjælper med at beskytte og bevare finish og er især nyttig for skriveborde i børneværelser eller andre steder hvor møbler modtager tunge brug. Erstatte den pult skuffen trækker. Du måske ønsker at købe ny hardware til at give dine nymalede skrivebord, et helt nyt udseende og stil.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com