Kan være en Solid Prefinished hårdttræ gulv Recoated når nye?

October 22

Prefinished gulve har normalt en særdeles holdbar finish, og nogle er garanteret for 20 år eller mere. Hvis jeres er ikke helt, at holdbare eller det fik beskadiget under installationen eller bevæger sig, selv om, kan du gøre noget ved det. Uanset hvilken slags finish er på gulvet, kan det som regel være recoated. Du vil forbedre vedhæftning af den nye finish af bankede ned den forhenværende sig med en afslibning skærmen først.

Efterbehandling materialer

Finish på prefinished gulve er anvendt i en fabrik og er meget hårdere end en anvendes på stedet. Det er typisk en urethan-baseret produkt med tilsætningsstoffer som aluminiumoxid chips at gøre det mere holdbare. Det kan også være en to-delt epoxy eller urethan produkt, der hærder til at blive meget hårdere end konventionelle urethan. Uanset hvor svært det er, men kan det normalt være recoated med et lignende materiale. Mest on-site gulv finish er urethan baseret, og frisk urethan klæber godt til en eksisterende urethan eller epoxyoverflade, selvom det kan ændre udseende lidt.

Forberedelse

Før du recoat et gulv, banke ned gamle færdig ved screening. Det skrammer op den gamle overflade at forbedre vedhæftning af et nyt og også hjælper udjævner ethvert skønhedsfejl. Selv om hovedparten af dit nye gulv er i god stand, er screening en tilrådeligt forløber for overmaling. Du skærm et gulv af vedlægge en 120-grus slibning skærm til et gulv buffer og kører bufferen over gulvet. Du kan leje en buffer fra enhver gulvbelægning udstyr rental afgangsåbning. Du kan nemt skærmen enhver gulv på mindre end en time.

Anvende en ny Finish

Enhver olie eller vandbaseret urethan produkt bør være forenelig med den eksisterende overflade, men fordi en olie-baseret produkt tørrer langsommere, det sandsynligvis vil niveau bedre og skjule fejl, du forsøger at skjule. Anvende det med en vægtet gulvbelægning applikator, som du kan trække over overfladen af gulvet i stedet for at bruge en pensel. En pensel er tilbøjelige til at forlade penselmærker, især med vand-baserede produkter, som væsentligt vil nedgradere gulvets udseende. Da du er mest sandsynligt, anvender den nye finish du skjuler overfladefejl, er en frakke formentlig tilstrækkeligt.

Overvejelser

Da belægning på prefinished Gulvbelægning er så holdbare, overmaling nye prefinished Gulvbelægning kan betragtes som en ekstrem foranstaltning, og du bør nok overveje alternativer, før du ty til dem. Hvis din nye Gulvbelægning er ridset, kan du ofte skjule ridser med voks eller højst røre dem op i hånden med klare finish. Du kan sikkert skjule ridser ved at omarrangere møbler eller tæpper. Hvis du overmaling for at ændre glans eller for en anden grund, teste et lille område, før du fortsætter. Den nye finish kan ikke have den virkning, du leder efter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com