Kanin-resistente lille grænse planter til fuld sol

September 14

Kanin-resistente lille grænse planter til fuld sol

En udvalgt gruppe af små planter til grænser kan modstå kaniner og trives i fuld sol. Kaniner er mest aktive i varmt vejr men kan skade planter om vinteren, og de kommer både nat og dag. En måde at forhindre disse væsener fra beskadige din have er at bruge kanin-resistente planter. Du kan også afholde kaniner fra lever og avl på din ejendom ved at fjerne børste bunker og slåning ned høje ukrudt.

Pære kammerater

Nogle små planter er effektive i en blandet grænse med foråret-blomstrende løg. Bergenia cordifolia, for eksempel, er en evergreen, der vokser 12 til 18 inches høj med 18 til 23 inches lang og lægger blomster fra midten af foråret til forsommeren. I en cool-sommer klima, kan du prøve engelsk primrose "Wanda mørk Pink" (Primula "Wanda mørk Pink"). Denne flerårige vokser 4 til 6 inches høj med 8 til 12 inches lang og producerer duftende blomster alle forår. Begge kanin-resistente planter for fuld sol har dyb-pink blomster og er hårdfør i USDA zoner 2 til 9.

Long-Bloomers og Butterfly attraktorer

Nyd en lang-blomstrende kant, der tiltrækker sommerfugle fra tidlig sommer gennem tidlige efterår med visse kanin-resistente planter i fuld sol, såsom tæppe blomst "Dværg Goblin" (Gaillardia "Dværg Goblin"). Vokser 8 til 12 inches høj med 10-12 inches lang, det avler gylden-gul Tusindfryd med flamme-red Centre. Blomstrer er anvendt i blomsterdekorationer, og planten er hårdfør i USDA zoner 2 til 9. Dværg coreopsis "Vupti" (Coreopsis grandiflora "Vupti") er en anden mulighed. Det når 8 til 10 inches høj med 8 til 12 inches lang og avler semi-dobbelt, golden-gul blomster. Det er hårdfør i USDA zoner 4 til 9 og tåler varme og fugtige somre.

Plisseret løv

Visse små, kanin-resistente planter, der vokser godt i fuld sol funktion plisseret løv, som føjer tekstur til en kant. Disse planter omfatter fancy-blad koral klokker "Blackberry sprød" (Heuchera "Blackberry sprød"). Sin stedsegrønne blade opstår dybe Bordeaux og moden til lilla-sort, og dens hvide blomster vises fra begyndelsen til midsommer. Vokser 12 til 18 inches høj med 14 til 16 inches lang, planten er hårdfør i USDA zoner 4 til 9. Pigge af violet-blå, butterfly-tiltrække blomster vises fra Midsommer til tidlige efterår på hybrid Ærenpris "Sunny grænsen Blue" (Veronica "Sunny grænsen blå"), som også har plisseret løv. Hardy i USDA zoner 3 til 9, vokser den 12 til 18 inches høj og bred.

Masser af små blomster

Forvente masser af små blomster til tæppe din grænse når du plante dværg sweet William "Barbarini F1 Mix" (Dianthus barbatus "Barbarini F1 Mix") eller mexicanske Bakkestjerne daisy "Blod havet" (Erigeron karvinskianus "Blod havet"). "Barbarini F1 Mix" producerer store klynger af små, bicolor blomster i forskellige farver, herunder rød, lilla og lilla, fra slutningen af foråret gennem sommeren. Denne selvstændige såning biennial vokser 6 til 8 inches høj med 8 til 12 inches bred i USDA zoner 2 til 9. Små Bellis på "Blod havet" begynder hvid og moden til pink; de vises fra begyndelsen af sommeren i midten fall. Planten trives i varmt, tørt vejr og vokser 8 til 12 inches høj og bred. Det er hårdfør i USDA zoner 8-10.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com