Kansas jordtyper

March 17

Staten Kansas har over 300 forskellige jordbundstyper, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. Med over 28 millioner hektar agerjord, og 19 millioner acres af rækkevidde og græs arealer er Kansas jord sammensætning afgørende for statens landbrugssektoren.

Harney Silt ler

Den officielle jord af Kansas er Harney silt ler. Muld er normalt mørk brun eller grålig-brun farve, og strækker sig omkring 12 inches under overfladen, primært i de vest-centrale og vestlige dele af staten, med undergrunden og overordnede jorden forlænget ned så meget som 72 inches under overfladen. Denne jord udviklet under de prærie græsland, at omfattet staten for årtusinder, og er velegnet til at øge husdyr og salgsafgrøder.

Spanskgrønt Silt ler

Svarende til statens jord, spanskgrønt Silt ler opstår for det meste i det sydøstlige Kansas, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. Denne jord varierer fra meget mørk brun farve til brun i farven, med muldjord lag udvide mellem 20 og 60 inches under overfladen. Jordbundens sammensætning er mellem 15 og 33 procent ler og mellem 1 og 7 procent sand. Fundet i floden dalen eller flodslette områder, er denne jord normalt dyrkede og egnet til majs, Lucerne, sorghum og hvede.

Eva grove lerjord

Bestående af dybe, drænet overdrevent jord, Eva serie af jord forekommer i det sydvestlige hjørne af Kansas, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. Disse jordtyper er brun, lysebrun eller gullig farve. Anvendes hovedsagelig til rangeland formål, med nogle områder voksende vandede afgrøder, Eva grove lerjord er ofte meget tør, der grænser op til på tørre, i 180 dage eller mere i løbet af året.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com