Kant behandlinger for keramiske fliser bordplader

March 12

Kant behandlinger for keramiske fliser bordplader

Keramiske fliser tjene som et alsidigt og alternativ til dyrere køkkenbordet materialer såsom granit eller marmor. Mens installation keramiske fliser i hele overfladen af en ny bordplade er en forholdsvis simpel proces, fører ved hjælp af standard fliserne langs kanten af køkkenbordet til hårde, skarpe hjørner. Udforske de forskellige kant behandlinger til rådighed for keramisk countertops at maksimere æstetik, sikkerhed og komfort.

Træ

Træ trim fungerer som en nem at installere mulighed for at afslutte kanten af en keramiske fliser bordplade. Toppen af det træ kant sidder i plan med overfladen af flise til en glat, attraktive finish og hjælper med at beskytte kanten af flisen fra chips og revner over tid. Mange boligejere vælger træ trim, der svarer til eksisterende kabinetter eller andre træ elementer i rummet, selvom malet træ kan også bruges til at skabe det ønskede udseende. Kigge efter produkter, designet specielt til denne ansøgning, eller Vælg enkle 1 - af 2-tommer tømmer og søm det til kanten af køkkenbordet efter maling eller farvning.

Metal

Mens træ trim tilføjer varme for at flise bordplader, tilbyder metal kant trim en elegant, moderne finish. Dette produkt svarer til metal trappetrin og kommer i relief, poleret og børstet finish i en bred vifte af farver og materialer. Afhængigt af produktet, du vælger, metal trim kan skrues på kanten af køkkenbordet eller fulgt med lim. Nogle produkter har en LIP-pakke, der passer over køkkenbordet så at flisen kan installeres på toppen til at holde det på plads.

Bullnoses og facetter

Hvis du foretrækker at bruge matchende keramiske fliser til slut kanterne på køkkenbordet flise, kigge efter enheder med en afrundet bullnose eller 45 grader skrå profil til at blødgøre kanterne af din bordplade. Mange keramiske fliser beslutningstagere sælge bullnose og skrå stykker designet til at matche forskellige fliser farver og finish. Disse stykker kan skære og installeres ved hjælp af thinset bare lide de overflade fliser til at skabe en sammenhængende flade uden hårde kanter forbundet med standard fliser.

V-Caps

V-cap fliser er designet til at passe omkring kanterne og hjørnerne af en flise køkkenbordet. De har en støbt profil med en hævet læbe at forhindre, at væsken drypper ud over kanten af disken og ind på kabinetter eller gulv. Du kan finde V-hætter til at matche mange fælles keramiske fliser er færdig.

Trim og kant stykker

Hvis du foretrækker at pynte på kanten af køkkenbordet, kigge efter trim og kant stykker til dette formål. Overveje dekorative grænsen eller accent fliser, formet kant stykker og overgangen caps eller dækker. Ser for fliser, der passer til din bordplade eller backsplash, eller Vælg kontrasterende farver eller detaljerede mønstre. Vælg fra glatte fliser eller stærkt tekstureret dem, der tilføjer dybde og visuel appel til at krydre en almindelig flise køkkenbordet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com