Kant skærende værktøjer

July 22

Kant skærende værktøjer

Værktøj med skarpe kanter, der er designet til at skære er kollektivt referee som kant skærende værktøjer. Når kraft påføres kant opskæring værktøj, skærer kanten igennem overfladen af træ eller metal. Ved at holde dem skærpet og i god stand, kan brugeren sikre, at de vil fungere som designet.

Klip

Klip er brugt til at skære linjer i tynde metaller. Værktøjet er designet til at skære en lige kant. Der er tre typer af klip. I straight cut klip er brugt til at skære en lige linje; højreskæring snip hjælper med at skære kurver til højre; og venstre skæring snip giver mulighed for en venstre-buet snit.

Skraber

Skraberen indeholder et enkelt blad, der skraber og fjerner elementer såsom maling eller lim. Klingen er kendt til kedelig hurtigt. Det kan skærpes ved at indgive det på en facet.

Bænk fly

Bænk flyet bruges til at glatte en ru overflade og fjerne overskydende mængder af areal. Tømrere bruge bænk planen at fjerne ekstra areal og skabe et stykke træ, der er i overensstemmelse med den ønskede størrelse og Tilpas størrelse nødvendig.

Blok fly

På 4-8 inches lang, er blok flyet små nok blive afholdt i den ene hånd. Det bruges til at udjævne kanter af korte stykker af træ og kan også trimme træets ende korn, hvilket gør fine leddene.

Jack fly

Jack flyet er den mest almindeligt anvendte fly edge værktøj. Det kan udføre arbejdet i flere fly værktøjer herunder glat, jointer, forgrunden og blokere fly.

Forgrunden fly

En fore fly er næsten 18 inches i længden og 2,5 inches tværs. Det glatter ud kanterne af lille forvridninger i træ før udjævning det.

Glat fly

Glat flyet er nyttig til at arbejde på små stykker af træ og til udjævning af overfladen.

Mejsel

Mejslen er en af de mest almindeligt anvendte kant skærende værktøjer. Bladet af en mejsel varierer i størrelse fra 1/2 tommer til 2 tommer. Mejsler, der indeholder lange, tykke blade bruges ofte til tunge indramning, mens mejsler med korte, tyndere vinger er nyttige for efterbehandling arbejde.

Økser

Økser er nyttige for træ shingling, tilspidset groft materiel og installation af gipsplader.

Knive

Kniven hjælper med opgaver som at skabe forsænket nedskæringer og skære i bløde boards. Kniven fungerer også som et nyttigt redskab til at skrabe overskydende vedhæng.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com