Kanterne af min Primrose blade vender Brown

December 29

Kanterne af min Primrose blade vender Brown

Kodrivere er blomstrende planter, slukkede prangende blomster og er resistente over for mange faktorer at skade andre planter, herunder koldt vejr og nogle skadedyr og sygdomme. Men hvis kanterne af blade af en plante, primrose bliver brune, der er et sundhedsmæssigt problem, der har potentiale til at blande sig med produktion af blomstrer.

Tørke

Tørken rammer bladene først og på en synlig måde. Hvis jorden som en Kodriver er vokset ikke modtager vand regelmæssigt, bliver anlægget dehydreret. Dette forårsager blade af planten at vende brun, begynder på tips og kanter. Svær og unrelieved perioder med tørke forhindre kodrivere fra at lægge ud blomster og bremse eller stoppe sæson vækst helt. I nogle tilfælde gendanner primrose ikke fra tørke. Vand kodrivere regelmæssigt for at holde dem sunde.

Roden og kronen Rot

Ifølge University of California Davis IPM hjemmeside berører rod, stamme og krone rådner en bred vifte af planter, herunder natlys. Et af symptomerne på disse svampe rot sygdomme omfatter bruning eller gulfarvning af løvet af natlys, som kan begynde på kanten af bladene før breder sig til hele bladet. Tidlig bladtab, hæmmet i deres vækst og beskadiget, let brudt stængler er andre symptomer på roden rådner. Ødelægge inficerede planter for at stoppe sygdommen i at spredes.

Virussygdomme

Virale sygdomme, herunder dem, der forårsager mottling og væv død, udviser symptomer, der omfatter pletblødning eller bruning der starter på kanten af bladene af natlys. Virale sygdomme er indgået via plante skader fra skadedyr eller beskæring skader. Som virussygdomme fremskridt, flere af natlys udviser tegn på sygdom, herunder blad tab, misdannet blomster og død. Natlys, der kontrakt sygdomme kan blive helbredt; fjerne dem fra haven for at forhindre sygdommen i at sprede sig og desinficere alle haveredskaber.

Skadedyr

Bladlus og andre skadedyr, som spider mider og whiteflies, lever af bladene af primrose, sucking sap og næringsstoffer fra bladene og forårsager dem til at blive gule eller brune. Symptomer på skadedyr skader begynde undertiden på kanten af bladene, hvor brun portioner angive plante død på grund af næringsstof tab. Anvende pesticider til natlys regelmæssigt for at hjælpe med at kontrollere skadedyrsangreb og klem fra alvorligt beskadiget blade til at holde primrose sund.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com