Kappematerialer et hvælvet loft

October 31

Kappematerialer et hvælvet loft

Fugt kontrol, luftstrøm og isolering er særlige bekymringer i udformningen af et hvælvet loft, og korrekt beskæftiger sig med disse bekymringer betyder ikke blot vedhæfte krydsfiner beklædningen til toppen af tag spær, som du ville på en konventionel tag. Sømning ned af beklædningen skal være kulminationen på en velovervejet loft design, der vil forhindre dyre reparationer i fremtiden.

Indramning og beklædningen

For at give ordentlig ventilation, en katedral loftet skal have et luftrum mellem den udvendige tag beklædningen og interiør loft, og behovet for denne plads har at blive behandlet under indramning konstruktionsstadium. Brug af saks spær, hvor interiør loft er dannet af de nederste akkorder til Broramme snarere end tag spær, giver et lille loftsrum rum, der gør det muligt luftstrøm under beklædningen. Hvis der er ingen loft rum, bør tilstrækkeligt stort tag spær anvendes, således at der er plads nok til et luftrum mellem loft isolering og tag beklædningen.

Isolering

Målet med isolering i et hvælvet loft er ikke bare for at holde indre af bygningen varm men at holde varm luft fra producerer kondens over loftet og forårsager tag beklædningen til at rådne. En teknik til at nå dette mål er at udfylde mellemrummene mellem spær med batt isolering og kappe toppen af spærene med stive skumisolering. Two-by-Four omsnøringsbånd er derefter naglet til toppen af spærene, og krydsfiner beklædningen er fastgjort til denne omsnøringsbånd, at skabe en lille luftrummet mellem beklædningen og stive isolering. Denne kombination af ekstra isolering og ventilation plads hjælper med at holde tag køligt og begrænser risikoen for kondens under beklædningen.

Vapor barrierer

Andre metoder af isolerende hvælvede lofter forsøg på at forhindre fugt i at trænge ind i loftet og derfor eliminere behovet for tag ventilation helt. Disse metoder brug vapor barrierer mellem de indvendige rum og spær til at forhindre fugt i at trænge ind i loftet og tætte isolering mellem spær at stoppe fugten migration fra loft til tag beklædningen. Fortalere for disse metoder hævder, at fugt barrierer gøre ventilation rummet unødvendige og tillade tag beklædningen skal knyttes direkte til spær.

Ventilation

Hvis der kræves ventilation, kan det installeres ved at tilføje etageadskillelsen ventilationskanaler under tagskægget og en kontinuerlig højderyg ventil på toppen af taget. Disse ventilationskanaler vil oprette en sti til luft at strømme i på kanten af taget og ud på toppen, at skabe luftbevægelse under kappematerialer og fjerne fugt, der kan forårsage beklædningen til at forfalde.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com