Karakteristik af bambus bordplader

December 21

Karakteristik af bambus bordplader

Ved hjælp af bambus bordplader hjælper med at beskytte økosystemet, bevare skovene og maksimere ressourcerne af planeten. Bordplader er bygget af planker af bambus fastgjort sammen og derefter dækket med en lamineret overflade med en ikke-giftig lim.. Der er mange fordele ved, at lokker folk til at bruge bambus bordplader i deres køkken.

Hårdhed

Mange mennesker vælger bambus bordplader fordi træ bambus materiale er hårdere og mere solidt end mange andre former for hårdttræ almindeligt anvendt til bordplader. Maple er et af de mest anvendte typer af træ til bordplader og skærebrætter, men bambus er 16 pct. hårdere end ahorn, ifølge helt bambus. Således kan den overlegen styrke af bambus toppe hold og en tung beløb af vægt uden lider skader. Men på grund af lamineret finish, ejere bør ikke skære varer direkte på køkkenbordet da dette kan ridse finish.

Miljøvenlig ressource

Bambus bordplader bidrage til at fremme et sundt miljø samtidig beskytte økosystemet. Mange hårdttræ tage 30-60 år at fuldføre den voksende proces og derefter skal genplantes efter høst. Men bambus bordplader kan vokse tilbage efter bliver høstet hver fire og et halvt år uden at behøve at genplantes, som bevarer ressourcer og hjælper med at beskytte økosystemet. Derudover når bambus bordplader slides, materialet kan blive genanvendt i stedet smidt i papirkurven. Ved hjælp af bambus bordplader maksimerer ressourcerne og mindsker mængden af skader forårsaget af oppustet lossepladser.

Holdbarhed

Nogle typer af hårdttræ bryde eller blive forringet på grund af rutinemæssig slid-og tåre problemer forbundet med alderen. Mennesker, der bruger disse hårdttræ til deres bordplader kan have til at erstatte toppe hvert år, der forbruger flere af jordens ressourcer. Bambus bordplader, på den anden side fremme et sundt miljø, fordi de er yderst holdbart. Stærk fingerfærdighed og naturlige materiale af bambus giver bordplader til at nyde en forholdsvis lang levetid. Således, bambus bordplader skal ikke udskiftes meget ofte, som hjælper med at bevare ressourcer af planeten.

Omkostningseffektivitet

Sammenlignet med granit og fast overflade bordplader, er bambus toppe relativt billig. Selv om der er forskellige typer af bambus toppe og dermed prisen varierer afhængigt af typen og producenten, er pris for plank type bambus bordplader generelt omkring $35 per kvadratfod. Prisen for ende-grain typer--som består af firkantede bambus stykker limet sammen og derefter givet en sæl finish--er typisk omkring $22 per kvadratfod. Dog er uddannede fagfolk ofte nødvendige til korrekt installere bambus bordplader, så yderligere installation gebyrer kan øge den samlede pris.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com