Karakteristik af en Holly træ

August 30

Karakteristik af en Holly træ

Holly tree er en stedsegrønne arter, der vokser i flodsletter og blandet løvtræ skove fra det sydlige områder i New England gennem den dybe syd. Holly træ, som kan vokse til højder i området 40-70 fod, ifølge den & ldquo; Nationale Audubon Society Field Guide til træer & rdquo; er blandt de mest populære af prydplanter. Holly træer har visse karakteristika, der gør dem sådan en tiltalende modellen.

Holly bær

En af holly's egenskaber er de lille, lyse røde bær, der udvikler sig på grene fra de hvide blomster på de kvindelige træerne. Hannerne mangler disse bær med University of Connecticut Plantedatabasen hjemmeside at bemærke, at for bær til at udvikle sig til en & ldquo; god frugt sæt & rdquo; der skal være et forhold på én mand til hver tre kvindelige træer for ordentlig bestøvning. Bærrene bliver modne i oktober og bo på træet holly gennem vintermånederne. Florida skovtræer site rapporterer at fugle som blue jays og cedar waxwings spise bær, som har en bitter smag.

Holly blade

Holly træer har en af de mest karakteristiske blade af enhver nordamerikanske arter, karakteriseret ved torn-lignende spines fordelt ud langs kanter af bladet. Blade, som er så længe som 4 inches, har en bredde på op til 2 inches. Holly løv er aflange med spidse tips, og bladet har en stiv konsistens, minde af glat læder. Deres mørkegrøn farve ovenfor, kombineret med deres gullig-grøn nuance på den under side af bladet giver træet en levende udseende i vinter.

Bark og træ

Holly træ bark er tynde og grå, med bark på de yngre holly træer resterende glat før det bliver ru i træ & rsquo; s alderdom. Træ af holly træet er blandt hvideste af enhver amerikansk træ. Mens træet er hårdt, det mangler styrke og derfor har ringe værdi. Dens primære brug er i fremstillingen af håndtag, kabinet inlays, linealer og som et medium for udskæringer.

Vækst egenskaber

Holly træer er skygge tolerante, viser en evne til at vokse i underskov af en skov, omgivet af større træarter. Holly træer foretrækker en sur, godt afdrypning placering til at vokse. National Forest Service hjemmeside konstaterer, at de største holly træer vokser i fugtige sumpe og frugtbare kystnære sletter i Atlanten og Golfen kyster. Holly træer vokse i forening med flere andre arter af træ, herunder blomstrende dogwoods, Ambratræ, amerikansk bøg og hickory.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com