Karakteristik af møbler af ahorntræ

December 8

Karakteristik af møbler af ahorntræ

Maple er et fælles træ anvendes til gulve, dæk og møbler. To hovedtyper af ahorn findes: hard ahorn og bløde ahorn. Begge er noget der ligner i udseende, men har nogle tydelige forskelle, med bløde ahorn er mere grålig, mens hard ahorn er mindre grå og mere hvide. Maple er et stærkt træ kendt for sin evne til at tage en slå. Ahorn er et tungere træ, der ikke just er kendt for sin naturlige korn eller skønhed, men dette tømmer tager på pletten ekstremt godt, hvilket gør færdige maple en foretrukne træ til gulv eller møbler.

Ahorn er robust

En af de vigtigste karakteristika af et stykke af møbler af ahorntræ er, at det er robust. Maple rækker ret deroppe med eg som et af de tungere og tungere almindelige træsorter tilgængelige. Ahorn er kendt for sin evne til at modstå pludselige stød og hold over tid. Mange naturlige træ bænke er lavet af dette træ-- og endda fælles trægulve--hvilket giver dig en god idé om, hvor resistent at bære dette træ er. Møbler lavet af ahorn har evnen til at sidste generationer hvis du behandle den godt.

Enkle udseende

En karakteristisk af ahorn træ møbler, der undertiden gør forbrugerne lidt tilbageholdende med at købe det er, at maple har en temmelig simpel udseende. Det er en lige korn med lille porer og uden en masse design. Farve til hårde og bløde ahorn varierer fra cremet hvid til grålig hvid og er ofte meget almindeligt. Der er et middel til dette, men, som ahorn er en af de bedste valg til farvning træ. På grund af dette ser nogle ahorn møbler faktisk mørke og attraktive efter et par frakker af pletten.

Alsidig

En anden karakteristisk for møbler af ahorntræ er, at det er varieret fordi træet er alsidigt. Nogle tømmer anvendes kun for bænke eller kun til skriveborde, men et værelse kunne uden sammenligning omfatte en ahorn træ barneseng og ahorn træ bord og stole, alle på toppen af en ahorn hårdttræ gulv. Denne alsidighed er derfor det er så svært at Due hul ahorn møbler, da det ikke er alle bare skriveborde eller bare bogreoler. Du kan bruge maple til at gøre næsten enhver stykke træ møbler i et hus.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com