Karakteristik af SDR 11 polyethylen rør

March 13

Når bygning, du skal bruge den mest egnede rørsystem kan du. Metalrør er mere modtagelige for varme ændring og forskellige kemikalier. Høj tæthed polyethylen rør kan være billigere og bære drikkevand, spildevand, gylle, kemikalier, farlige affald og komprimerede gasser. Det bliver en langt mere almindeligt anvendte metode til rørføring.

Standard Dimension forholdet

SDR står for "Dimension standardforhold." Dette er forholdet mellem rør diameter til væggens tykkelse. SDR = Diameter / tykkelse på væggen. SDR 11 betyder, at den udvendige diameter 11 gange så tyk som væggen.

Korrosionsbestandige

Polyethylen rør er langt mere modstandsdygtige over for korrosion end metaller og reagerer godt med de fleste kemikalier, som det er næsten inaktiv. Det kræver ikke en masse vedligeholdelse og påvirkes ikke af med bakterier, svampe eller de mest aggressive naturligt forekommende jordtyper. Det betyder, at det kan transportere slibende gylle bedre end andre materialer.

Drypfri

Når polyethylen pipes er joinforbundne, sker det med varme fusion, som kan skabe en fælles, der er så stærk som rør og for det meste drypfri. Dette kan være en billigere måde at tiltræde rørsystem i sammenligning med andre materialer.

Flydeegenskaber

Polyethylen er glattere end andre materialer såsom stål, beton, støbejern eller duktilt jern, hvilket betyder, at det kan bære tilsvarende volumenstrøm sats med samme tryk. Dette resulterer i mindre træk og turbulens.

Vægt

En ottendedel tæthed af stål, polyethylen er en meget mere letvægts alternativ, hvilket betyder, at de maskiner du installerer det er ikke så dyrt, der er ikke så meget brug for fittings og det kan bruges i skiftende jord såsom tektoniske plade (jordskælv tilbøjelig) områder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com