Karakteristik af Sheetrock

July 3

Karakteristik af Sheetrock

Før drywall blev opfundet, studs var beklædt med træ strimler og et armeringsnet dækket strimler. Gips blev anvendt til trådnet og langsomt bygget i hånden til en glat væg overflade. Denne proces er meget arbejdskraftintensive. Drywall er en bygning panel består af en tynd plade af gips dækket af tykke bygning papir, svarende til plakat bord. Det gjorde vægbeklædning processen meget nemmere. USA gips selskab (USG) perfektioneret drywall, og sælger det under Sheetrock brand navn.

Byggeri

Opførelsen af Sheetrock paneler er enkel. Et lag af gips eller gips, er klemt inde mellem to papir udendørsbrug. Ene side er en glat færdige side, som er udsat for rummet. Anden siden er en grovere, tykkere papir, der er placeret ved siden af knopperne. USG hedder papiret er 100 procent genanvendt, hvilket gør det en "grøn" bygning panel. USG fastslår også, gips core er brandsikre.

Størrelser

Typiske paneler er 4 fod bred. Længder er tilgængelige i 8, 10 eller 12 fod lang. USG tilbyder en række forskellige tykkelser, enten 1/4, 3/8 eller 1/2 tommer tyk. For vægge bruge de fleste bygherrer 1/2 tommer tyk. Lofter bruger bygherrer ofte 3/8 tomme tyk. Dette skyldes, at 3/8 er lettere, og behøver ikke at tage stress så meget som en mur gør.

Fasteneren afstand

USG tilbyder nogle anbefalinger til afstanden til skruer. Hvis du bruger negle, space dem 7 inches fra hinanden på lofter og 8 inches fra hinanden på væggene. Hvis du bruger skruer, space dem 12 inches fra hinanden på lofter og 16 inches på væggene. Disse er minimumskrav.

Skæring

Skære Sheetrock paneler er forholdsvis enkel. Tegn en lige linje, hvor du ønsker at skære. Tag et tæppe eller hjælpeprogram kniv (også kaldet en kasse kutter) og score gennem linjen dybt. Bryde panelet på linjen. Det vil bryde renlig på linjen score. Skære igennem til anden siden af papiret. For cirkel skæring, vil nogen så med en grov klinge arbejde. Gips er et meget blødt materiale, og enhver hånd så vil skære det. Specielle sav, kaldet wallboard Save, er fælles, og tilgængelige på ethvert hjem forbedring butik.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com