Karakteristik af toscansk udsmykning stilarter

May 3

Karakteristik af toscansk udsmykning stilarter

Toscansk udsmykning er direkte inspireret af Tuscany bjergskråning i Italien. Hele filosofien bag toscansk udsmykning er at skabe en behagelig og indbydende rum, der omfatter varme, jordfarver og bringer udendørs inde. Toscansk udsmykning bør udseende gamle, ligesom det har været elsket og levet årevis.

Materialer

Naturmaterialer er fremtrædende i toscansk udsmykning. Sten, der såsom marmor, bruges på gulve, bordplader og som køkken backsplash. Udsatte, naturlige sten vægge er ideelle. Hvis det ikke er muligt, overveje en sten-surroundlyd til din pejs. Hånd-pudsede vægge er den næstbedste løsning for dine vægge, eller en faux finish, der gør væggene synes at være hånd-pudset. Terra cotta fliser anvendes ofte på gulvet, tag eller i badeværelset. Møbler bør omfatte store, komfortable stykker. Træ, er som eg eller kirsebær, tungt anvendte i toscansk udsmykning. Træet skal vises gamle og slidte, i stedet for skinnende og nye. Ben og arme af møbler bør have detaljerede udskæringer, såsom søjler eller blomstermønstre. Smedejern bør inkorporeres i møbler, som sengegavle, tabeller eller stole.

Farver

Varme jordfarver er ofte brugt i toscansk udsmykning, herunder deep nuancer af rød, som terra cotta, lys brune, gule, brændt appelsiner og fersken. Toscansk udsmykning kan også indeholde køligt blues og greens, som du ville finde i Middelhavet. Bruge en kombination af jordfarver til at bringe de naturlige udendørs farver inde. Bruge gamle tæpper, gobeliner og malerier til at bringe en vifte af farve.

Tilbehør

Fylde dit hjem med toscanske tilbehør føje til stil og komfort. Hænge smedejern væg sconces for at tilføje lys eller smedejern indrammede spejle til at gøre rummet føler mere åben. Smedejern vin og avisholdere er samt montering. Fyld din Kina cabinet med lyse, dekorative retter. Omfatte lyse krukker og beholdere fyldt med krydderier, grøntsager og pasta i køkkenet. Sted keramik og potteplanter rundt i lokalet. Være generøs med potteplanter, selv om jer opt nemlig den silke sort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com