Karakteristik af valnød træ møbler

June 8

Karakteristik af valnød træ møbler

Forbrugerne og bygherrer både elsker udseendet af valnøddetræ. Hvis du overvejer at købe møbler i valnød, eller at gøre møbler selv, der er et par ting du ikke måske kender. At finde ud af mere om Karakteristik af møbler i valnød vil forberede dig til at gøre de bedste møbler beslutninger.

Hårdhed

Valnød træ er typisk meget sværere end andre typer af træ. På grund af hårdhed af træ er møbler i valnød typisk meget robust og modstandsdygtig over for dings og ridser. Den hårde valnøddetræ gør møbler, der er holdbare og tunge.

Farve og Finish

En vellavet stykke af møbler i valnød vil have en satin-lignende korn. Valnød møbler er ikke typisk farves fordi den naturlige farver af træ er smukke. I virkeligheden, træ mange pletter formål at gentage den naturlige farve af valnød. Valnød møbler kan være færdig som enhver typisk møbel med polyurethan. Men på grund af træets egenskaber, det kan blive slebet, højpoleret og poleret uden lak.

Omkostninger

Valnød møbler er yderst eftertragtede. Fordi træet er ønskeligt over hele verden, er omkostningerne ved valnød møbler høj. Mange high-end stykker af møbler er lavet af valnød hvert år.

Bearbejdelighed

De, der bygger møbler ved, at valnød er meget let at arbejde med. Det er nemt slebet og udskåret. Møbler producenter har ikke noget problem ved hjælp af hånd og værktøjsmaskiner til at arbejde med valnøddetræ.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com