Karakteristika & tilpasninger af Bengalen bambus

April 5

Karakteristika & tilpasninger af Bengalen bambus

Også kendt som rygrad indiske bambus eller Bambusa tulda, Bengal bambus er naturligt hjemmehørende i regnskovene i Indien og Sydøstasien. Temperaturer i regnskoven kan variere fra så lavt som 40 grader Fahrenheit til en glohed 100 grader Fahrenheit, gør bambus en ekstremt hårdfør plante. Bambus spiller en vigtig rolle i både det lokale miljø og kultur af mennesker i de omkringliggende områder.

Grundlæggende fakta om Bengal bambus

Ikke betragtes som et træ eller en busk, bambus, en flerårig plante, er faktisk den største græs arter i verden og kan vokse op til 80 fod høj, at nå forbi omkring træer for at få sollys det behov. I de tidlige stadier, det kræver meget lidt sollys, men Bengal bambus vokser meget hurtigt at nå modenhed efter kun to eller tre måneder. Som et resultat, den base diameter er kun 3 inches og rødderne er meget korte. Bengal bambus har mørk grøn stalky culms, også kendt som stængler, og lange grønne blade, der vokser på alternative sider og falder når planten modnes, at skabe en kappe i bunden. Selv om denne bambus kan bo hvor som helst fra 25 til 40 år, det kun blomster én gang i sit liv og derefter dør efter blomstring. Bengal bambus har en koral - eller abrikos-farvede blomster.

Værdien for miljøet

Bengal bambus trives i et meget fugtigt miljø og hjælper med at forhindre oversvømmelse af gennemvædning op vand ind i dens culm---et vigtigt kendetegn i regnskoven, som kan samle op til 100 inches af regn om året. Tyk pletter af bambus til at forhindre jorderosion i regnskoven. En fælles praksis for de lokale landmænd er at plante Bengal bambus rundt grænser for deres gård eller plantage til at fungere som et læhegn. Bengal bambus også tjener som ly for mange dyr i regnskoven og pandaer primære fødekilde. Regnskovene forsvinder hurtigt, men Bengal bambus er endnu ikke blevet anført som en truet art i 2010.

Anvendelser af Bengalen bambus

I modsætning til de fleste andre typer af bambus er Bengal bambus ikke hule, hvilket gør det den mest nyttige arter af anlægget i verden; Det giver en vigtig indtægtskilde for lokale borgere. Bengal bambus fungerer primært som råmateriale i papir opløsning, og på grund af sin evne til at modstå op til 52.000 pounds per kvadrattomme, kan det også styrke beton. Bengal bambus kan blive møbler og redskaber samt en lang række andre husholdningsartikler. Selvom spiselige, syltede culms typisk på grund af deres bitre smag. Præster Arunachal Pradesh bruge Bengal bambus til at hellige fløjten kaldet "Eloo."


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com