Karburator justering for en Homelite ST-275

August 24

Homelite ST-275 streng trimmer opererer med en justerbar karburator. Dens skruer sæt de forskellige motorhastigheder, at trimmeren kører på: høj, lav og inaktiv. Men på de fleste Homelite trimmere, herunder ST-275, plast limiter caps er blevet sat på toppen af skruer til at forhindre over justering af karburatoren.

Før du gør noget

Løsn de to skruer, der holder luft-filter dæksel på plads. Løft dækslet og tage ud air filter pad. Børst luft-filter dækning, puden og området omkring pad, herunder cylinderens finner. Dræne ethvert sidesten brændstof, der er mere end 72 timer gamle fra brændstoftanken. Bortskaffe det efter lokale forskrifter. Bland frisk brændstof for ST-275 og fylde brændstoftanken. Aldrig justere karburatoren med dårlige, gamle eller mindre end ¾-tank brændstof.

Før du foretager justeringer

Sæt trimmeren på jorden, så hovedet ikke er at røre noget, da det vil rotere under justering af karburator. Find karburatoren justering skruer i mellem filterboksen luft og power hovedet på siden af karburatoren. Start motoren i din ST-275 og lad den køre på en høj tomgang i fem minutter til at varme op. Indsæt en skruetrækker i skruen markeret "Idle." Nogle modeller kan have kun én skrue: Dette er inaktiv og lav hastighed skruen. Andre modeller har to: en for den tomgangshastighed og en for høj hastighed.

Justering af tomgangshastighed

Juster skrue med uret, indtil de trimmer hoved begynder at dreje. Stop flytning skruen, så snart det begynder spinning og dreje det mod uret, indtil hovedet stopper flytter. Flytte skruen langsomt med uret igen og stop lige før de trimmer hoved begynder at spinde. Den ideelle tomgangshastighed er den maksimale hastighed, før motoren begynder at dreje på skærehovedet. Aldrig fungere ST-275 trimmeren, hvis lederen fortsætter med at spinde mens tomgang.

Advarsler

Over justering af karburatoren kan forårsage alvorlige skader på karburatoren og motoren. Forlade plast limiter caps for at forhindre over justering. At fjerne plastik limiter hætter for justering af karburator kan ugyldiggøre ST-275 producentens garanti. Forsøg ikke at justere lav hastighed eller høj hastighed skruer uden professionel hjælp. Aldrig justere karburatoren på ST-275 med en beskidt luftfilter, eller før motoren har haft tid til at varme op.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com