Kartoffel høst opbevaring

December 24

Kartoffel høst opbevaring

Hjemmedyrkede kartofler producerer en rigelig høst, så det er afgørende at have en klar til dem lagerplacering. Ikke alle kartoffelsorter gemme godt. Hvis du vil have kartofler til langtidsopbevaring, vælge tykhudede gule og hvide typer. Røde kartofler og andre tyndhudet sorter, ofte høstes som nye kartofler, har en kort holdbarhed og dyrkes bedst nemlig umiddelbar hjælp.

Hærdning kartofler

Frisk høstede kartofler skal helbrede inden deponering; ellers bliver de tilbøjelige til at rådne. Sprede kartofler ud på en tarp i et skyggefuldt sted udendørs eller i et skur. Tør dem i syv til 10 dage. Kartofler helbrede bedst i fugtigt vejr og ved temperaturer nær 65 grader Fahrenheit. Det er bedst ikke at vaske kartofler---i stedet børste bare den tørrede jord fra dem. Hvis kartoflerne er mudret, skyl dem kort for at fjerne fleste af mudder. Tør de vaskede kartofler helt før gemme dem for at forhindre svampe eller rådne problemer under opbevaring.

Opbevaring af emballage

Lavvandede beholdere, herunder papkasser eller trækasser, give en passende storageløsning. Line container med halm til at afbøde kartoflerne og lade luftcirkulation omkring dem under opbevaring. Undgå at placere alt for mange kartofler i beholderen, så vægten fra dem nær toppen kan skade dem på bunden. En lag 2-3 kartofler dyb er tilstrækkeligt. Dække kartoffel opbevaringsbeholder med et stykke af jute til blok lys, hvis lyset er en bekymring i dit lagerområde.

Opbevaring placering

Hvilken som helst placering, som opretholder temperaturer mellem 35 og 40 grader Fahrenheit og har moderat luftfugtighed giver et passende kartoffel lagerområde. Uopvarmet kælder værelser eller garager, arbejde så længe de ikke falde til under frysning, særligt godt. Direkte lys, både naturlige og kunstige, årsager kartofler til at blive grøn og uspiselig, så vælg en mørk lagerområde, når det er muligt. Kartofler bør ikke opbevares i køleskab, da temperaturerne er for cool. Varme steder, såsom en pantry, kun tillade dig at gemme kartoflerne i en uge eller to, før de begynder at spire.

Pleje

Kartofler kræver minimal pleje, hvis de er holdt i de rette opbevaringsforhold. Inspicere dem en gang eller to gange månedligt. Fjerne nogen fra opbevaring, der begynder at udvikle bløde eller rådne steder, eller dem, der begynder spiring. Skille sig nogen at shrivel eller bliver helt grønne, da disse ikke længere er egnet til brug. Du kan fjerne bløde pletter eller spirer og bruge disse kartofler straks. Kartofler kan forblive i storage for op til otte måneder hvis de rette betingelser opretholdes.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com