Kede vand Pletfjerning

September 28

Kede vand Pletfjerning

Kede vand er vand, som pumpes fra grundvandsforekomsterne til brug i en have, gårdhave eller andre ikke-drikkevand formål. Det er fyldt med mineraler og jern fra jorden og ofte efterlader grimme pletter, når luften kommer i kontakt med det og aktiverer jern (rust) partikler. Det er dog muligt at fjerne pletter forårsaget af boringen vand.

Surt rengøringsmiddel

Købe en industriel surt rengøringsmiddel fra en industriel levering-forhandler, der har specialiseret sig i tankskibe, fødevareforarbejdende industrier, rustfrit stål, både eller jernbanen forsyninger. Der er masser af online sites, der tilbyder sure rengøringsmidler til salg i små mængder, så kan du shoppe rundt til at få en god pris. Mulighederne omfatter optik Planet og Deosan.

Ren overflade

Grundigt våd overflade du planlægger at rengøre. Bruge en ikke-alkalisk rengøringsmiddel til at skrubbe området før du anvender den flydende syre vaskemiddel. Skyl.

Fortyndes

Fortynd sæbe med op til 25 dele vand, afhængig af hvor dårligt på rustne din farvede område. Brug mindst 10 dele vand for mindre synlige pletter og mere for tungere pletter. Hvis din pletten er på beton, fortyndet syre vaskemiddel i fire dele koldt vand før brug.

Anvende

Med en børste, moppe eller bomuldsklud, anvende vaskemidlet først til et lille område af pletten ad gangen – ca. 10 kvadratmeter eller deromkring. Start i bunden af pletten først, og derefter arbejde din vej til toppen. Efter den første ansøgning, Gentag starter øverst og arbejde din vej ned til bunden.

Skyl

Hvis du har en højtryksslange, kan du bruge højtryk indstilling for at skylle renset pletten, indtil det bliver klart. Hvis du ikke har en høj pres slange, skal du blot bruge en haveslange eller vanding kan for at skylle pletten væk. Afhængigt af sværhedsgraden og alder af pletten, kan det tage et par anvendelser af syre vaskemidlet inden pletten kommer helt ud.

Sikkerhed

Brug aldrig den syre rengøringsmiddel på glas, galvaniserede metaller eller anodiseret aluminium. Det vil forårsage dug. Også, bære beskyttelsestøj, når du håndterer enhver syre produkt, da det er ætsende for hud væv og kan forårsage skade eller blindhed, hvis du får det i dine øjne. Dampene er også skadelige, så vær sikker på at bære en ventilation maske når anvendelse eller blande syre rengøringsmidler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com