Kemikalier, der ødelægger udendørs Air condition-enheder

September 25

Kemikalier, der ødelægger udendørs Air condition-enheder

Udendørs klimaanlæg arbejde mest effektivt når rengøres regelmæssigt, men nogle rengøringsmidler kan skade enheden, især når det anvendes til at rense indersiden af kabinettet, eller fordamper og kondensatoren spolerne. Produkter, som skaber kemiske reaktioner mellem renere og metal og naturligvis ætsende rengøringsmidler, skade overfladen af metallet og forårsage en eventuel forringelse af dele over udvidet brug.

Ammoniak

Ammoniak, opløsningsmiddel lavet af brint og kvælstof, findes som et almindeligt anvendt husstand renere, gødning, kølemiddel og komponent af ammoniumsalte, urinstof, farvestoffer og plast. På trods af sine mange anvendelser har ammoniak ætsende og farlige egenskaber. Som et ætsende stof tærer ammoniak ethvert objekt, det kommer i kontakt med i flydende tilstand. Ammoniak forårsager i sidste ende aircondition spoler forværres hvis det har efterladt på spolerne i en længere periode eller bruges ofte.

Klor

Klor, et element i periodiske system, forekommer naturligt i kombinerede stater kun. Den hyppigste forekomst kommer i form af bordsalt, en kombination af natrium og klor. Mange anvendelser af klor, herunder salt, har få skadelige virkninger, og klor hjælper selv til at producere rent vand til drikke og svømning. Mange forbrugerprodukter, herunder farvestoffer, tekstiler, insekticider, maling desinfektionsmidler og rengøringsmidler, bruge klor samt. Forbrug og sikkerhed formål kræver kun små mængder af klor, men store mængder kan forårsage skade på både mennesker og maskiner ens. Rengøringsmidler med høje koncentrationer af klor forårsage ofte skader på klimaanlægget spoler.

Blegemiddel

Blegemiddel, en flydende eller fast kemisk stof, fjerner farve gennem oxidation. Den kemiske sammensætning af blegemiddel varierer. Nogle almindelige blegemidler omfatter klor blegemiddel, lavet af klor, ilt og natrium og ilt blegemiddel, lavet af hydrogenperoxid. Som minimum vil blegemiddel misfarve din air conditioner hvis anvendt på nogen del af det. I værste fald vil stærke koncentrationer af blegemiddel nedbryde og beskadige spoler, hvis anvendes hyppigt eller lov til at sidde i længere tid.

Generisk sur og basisk Rengøring opløsningsmidler

Metal Rengøring opløsningsmidler fjerne specifikt olier, fedt og metal høvle fra metaldele, men nogle syre- og basisk-baserede kemiske opløsningsmidler kan forårsage mere skade end gavn ved kontakt med delikat klimaanlægget dele. Syrer og baser eller baser, har ætsende egenskaber, at beskadige følsomme komponenter inde i klimaanlægget, især spolerne. Alle syrer og baser har kapacitet til at beskadige udstyr hvis tilbage til at sidde i en længere periode. Stærkere syrer og baser har et større intensitet og ødelægge spolerne hurtigere. Rengøring produkter lavet af stærke syrer eller stærke baser bør undgås helt, mens dem, der foretages af svage syrer og baser skal være anvendelser i små mængder og for begrænset spænd af tid til at minimere muligheden for skader.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com