Kemikalier i ukrudt mordere

March 3

Kemikalier i ukrudt mordere

Ukrudt mordere, også kaldet herbicider, medvirke til at eliminere uønskede planter fra haver, afgrøder eller græsgange. Ukrudt kan vokse i overflod og konkurrere med andre planter til næringsstoffer findes i jord, vand og endda sollys, især som en ukrudtsplante modnes. Derudover nogle ukrudt er giftige kan, forårsage udslæt på huden eller vokse scratchy torne. Den bedste måde at kontrollere ukrudt er at fjerne dem tidligt, og ukrudt mordere kan gøre netop dette.

Diquat Dibromide

Diquat dibromide er et kemikalie i ukrudt mordere, der regulerer vækst af invasiv plante. Cornell University, at denne kemiske fungerer hurtigt og kun påvirker delene af anlægget kemiske rører. Men når en person gælder diquat dibromide for en plante, der ikke er en ukrudtsplante, vil det også opretholde den kemiske virkninger. Diqaut dibromide virker ved at udtørre en ukrudtsplante hurtigt. Planter, der nyder godt af diquat dibromide, ifølge Cornell University, omfatter kartoffel vinstokke, vandplanter, afgrøder og sugarcanes.

2, 4-Dichlorophenoxyacetic syre (2, 4-D)

2, 4-D dræber ukrudt ved at ændre den måde, cellerne vokse i dem. En person kan bruge 2, 4-D til at dræbe ukrudt med brede blade vokser i græs, ifølge det nationale pesticider Information Center ved Oregon State University. Denne auxin-type herbicid dræber ukrudt ved at forårsage celler inden for ukrudt ansvarlig for distribution af vand og næringsstoffer i hele planten til at dele sig og vokse ukontrollabelt. Herunder ukrudt fundet i bolig græsplæner, 2, 4-D hjælper kontrol ukrudt i akvatiske miljøer, græsgange, veje, afgrøder, rangeland og i felter af majs, hvede, sojabønner, hasselnødder, byg og sukkerrør. Ifølge NPIC dræbe 2, 4-D ikke græsset.

Glyphosat

Glyfosat er et bredspektret og nonselective ukrudtsmiddel fundet i form af en Isopropylamin salt, ifølge det amerikanske Department of Agriculture. Når den anvendes på en ukrudtsplante, bladene hurtigt absorbere for glyphosat og distribuere det hele planten. Glyphosat tillader ikke produktion af aminosyrer i ukrudt; ukrudt er derfor ikke stand til at syntetisere protein korrekt. Som et resultat, ukrudt stopper vokser og til sidst dør. Dette kemikalie hjælper kontrol ukrudt, der kommer i form af græs, flerårigt ukrudt med dybe rødder, Bredbladet træer, buske, pensel eller nåletræer. Dog glyphosat gør ikke gør ikke arbejde på alle træagtige planter en person kan overveje en ukrudtsplante. Derudover er glyphosat ikke længere farligt at ukrudt når kemikaliet når jorden, ifølge USDA, så ukrudt ikke kan absorbere herbicid via deres rødder.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com