Kemikalier til at slippe af hus myrer

August 15

Der er hundredvis af pesticider findes til at fjerne myrerne fra dit hjem. At vælge den rigtige, afhænger af arten og intensiteten af angreb. Selv om der er en bred vifte af ant pesticider på markedet, bruger mange samme aktive bestanddele. Desuden, indarbejde nogle af de mest effektive måder at slippe af med myrer i dit hjem fælles husholdningskemikalier

Fipronil

Fipronil er en alsidig kemikalie, der bruges i mere end 50 pesticider. I sin rene form, er fipronil er en pulverformige hvide substans, men normalt blandet med andre kemikalier for at tiltrække myrer, eller fortyndes i flydende form. Fipronil dræber myrer ved at forstyrre det centrale nervesystem af individuelle myrer, der kommer i kontakt med kemiske. Men dens succes er afhængig af ant trophallaxis at sprede kemiske gennem kolonien. Arbejdstager myrer spise kemiske og derefter overføre giftstoffer til andre myrer i kolonien. Til sidst, når nok myrer har indtaget kemiske vil det nå og dræbe dronningen, eleminating i kolonien.

Imidacloprid

Imidacloprid er en fælles pesticid benyttes til at fjerne myrerne. Den syntetiske kemiske er et derivat af nikotin, når i indtaget af myrer, forstyrrer centralnervesystemet og forårsager død. Imidacloprid er den aktive ingrediens i mange flydende ant lokkemad til rådighed på markedet. Arbejdstager myrer, der lever af lokkemad med imidacloprid sprede kemiske hele kolonien bidrager til at fjerne myrerne permanent.

Chlorpyrifos

Chlorpyrifos er et bredspektret insekticid og den aktive kemiske i en række spray insekticider. Chlorpyrifos er en kontakt gift og dræber myrer hurtigt. Det er ikke spredes til andre myrer i kolonien, men vil fortsætte med at dræbe myrer, der kommer på tværs af kemiske rester på. Chlorpyrifos kommer i mange former, herunder piller, sprays og vanddispergerbare pulvere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com