Kemikalier til at slippe af med kakerlakker & væggelus

November 3

Kemikalier til at slippe af med kakerlakker & væggelus

Boligejere finde ofte en lang række insekter invaderer deres hjem. Kakerlakker og væggelus er to skadedyr, der ofte findes indendørs. Disse skadedyr kræver ofte kemiske metoder til at forhindre tunge angreb. Korrekt identifikation af husstand insekter er nøglen til at bruge de rigtige kemikalier til at dræbe dem.

Kakerlakker

Kakerlakker er en af de mest almindeligt set insekter i boliger. Disse skadedyr er normalt sort eller brun i farven og kan være stort eller lille. Kakerlakker er i stand til at overføre sygdomme til mennesker og kan forårsage allergiske reaktioner hos følsomme personer. Indkøbsposer er en fælles skjulested for kakerlakker, og mange kommer inde fra udendørs til at angribe hjem. Kakerlakker ses typisk om natten når de kommer ud at fouragere for fødevarer.

Kakerlak kontrol

Boligejere, der har infestations af kakerlakker skal finde et egnet middel til kontrol. Der findes en række lokkemad og fælder til kakerlak kontrol. Disse agn er mest effektiv, hvis placeret hvor kakerlakker er normalt ses som under køkkenvaske på badeværelse tællere, nedenunder opvaskemaskiner og ovne. Ifølge University of Kentucky, et minimum af 12 agn stationer er behov for på én gang for optimal kontrol. Aerosol-spray vil dræbe kakerlakker et mindre antal men kan ikke hjælpe kontrol store skadedyrsangreb.

Væggelus

Væggelus er meget lille, rødlig-brun insekter, der lever af blod fra mennesker og dyr. Fælles Væggelus kan ikke flyve men flytter om hurtigt. Væggelus er aldrig langt fra deres vært og kan angribe møbler, legetøj og bunker af tøj samt senge. De fleste mennesker føle aldrig det, når væggelus bider dem, og det tager normalt tre til 10 minutter for væggelus til bliver engorged med blod. Bed bug bider er normalt grupperet i klynger og klør overdrevent. Disse bid kan klør i op til en uge. Ifølge University of Kentucky, væggelus ikke bære eller overføre sygdomme til mennesker.

Bed Bug kontrol

Når bed bug skadedyrsangreb er store, er de meget svært at kontrollere. Nogle måder at reducere skadedyrsangreb markedsføring en encasement din madras og box fjedre og støvsugning omkring din seng ofte. Der findes ingen kemiske bekæmpelsesmetoder for boligejer brug, men professionel exterminators har en bred vifte af insekticider i deres arsenaler. Fumigeringsmidler ved hjælp af stærke gasser er ofte effektiv i styringen væggelus. Mange pest control virksomheder bruger varme til at dræbe væggelus i boliger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com