Kemisk bekæmpelse af bladlus på Sedum

April 21

Kemisk bekæmpelse af bladlus på Sedum

Sedum er en flerårig saftige, der kommer i forskellige størrelser, blade og blomst farver. Nogle sedum sorter vokser som jordbundsdække, mens andre vokse til mere end 2 fod høje. Blade farver spænder fra forskellige nuancer af blå, lilla og grøn, og blomster blomstre i forskellige farver, herunder rød, gul, orange, pink, hvid, lys grøn og lilla. Fordi sedums er sukkulenter, de gemmer vand i deres blade, hvilket gør dem meget tørke og varme-tolerant. Sedums tåler dårlig jord og udbrede nemt.

Bladlus

Bladlus er små insekter, der måler ca 1/12 tommer og kommer i en række farver, herunder rød, gul, orange, grøn, pink, brun, hvid og sort. Bladlus gengive ukønnet i hele vækstsæsonen, som forårsager skadedyrsangreb ske hurtigt. Når angreb forekommer, er skader bladlus årsag ekstrem. De suge saft fra anlæg, som forårsager bladene at krølle, blive skjoldet, vansiret og knopper og blomster for at droppe eller vokse deforme. Store parasitære, der er efterladt ukontrolleret i sidste ende dræbe sedum plante.

Insekticid sæbe

Insekticid sæbe dræbe bladlus af gennemtrængende deres neglebånd, forårsager deres cellemembraner at kollapse og lække, hvilket resulterer i dehydrering. Kommercielle insektbekæmpelsesmidler sæber er tilgængelige, men hjemmelavet versioner fungerer lige så godt. Fyld en sprayflaske med rent vand og et strejf af mildt opvaskemiddel. Grundigt spray sedum med insekticid sæbe spray og sørg for at få alle dele af bladene herunder undersider. Spray sedum forarbejdningsanlægget enten aftenen eller meget tidligt om morgenen, fordi direkte sollys vil brænde anlægget. Holde sig ude af solen indtil sæbe er helt tørt. Sprede genansøgninger to ugers mellemrum.

Gartneri olie

Gartneri olier er for det meste oliebaserede, mens nogle bruger bomuldsfrø eller sesam olie. De dræber alle livscyklus af bladlus af fysisk kvælning dem og blokere deres adgang til ilt. De har også en lille frastødende effekt. Gartneri olier er grundig at dække hele blade og plante overfladen. Bruge et gartneri olier ved at blande med vand ved 2-procent, hvilket svarer til 1/3 kop olie til 1 gallon af vand. Bruge gartneri olier ud af direkte sollys.

Neem

Neem frø indeholder et kemisk stof kaldet Azadirachta indica, som er giftige for mange insekter, herunder bladlus. Efter sprøjtning af sedum med neem olie, anlægget bliver ubehagelige at bladlus og de afslutter fodring på anlægget. Hvis bladlus angreb stadig anlægget, de bliver disformed og er i stand til at reproducere. Neem er en systemisk insekticid og blade og rødder af sedum planten suge neem inde i anlægget for at sprede det hele plantevæv. Så hvis Bladlus fortsætter med at sutte den sedum plante sap, sutter de også neem. Følge anvisningerne fra ansøgning om neem olie og genanvende hver fire til syv dage alt efter hvordan tunge angreb er.

Pyrethriner og pyrethroider

Krysantemum producerer et kemisk stof kaldet pyrethrin, som er giftige for bladlus og mange andre tygge og sugende insekter. Pyrethroider er en syntetisk version af pyrethrin, der blev oprettet for at være stærkere og mere effektiv. De to kemikalier findes i flere forskellige kommercielle insekticider og dræbe bladlus på kontakt. Når du bruger, bære sikkerhed gear som handsker og briller og følg produkt ingredienser præcist. Pyrethrin produkter er mest effektiv i temperaturer under 80 grader Fahrenheit.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com