Kenmore 6,9 brystet fryser Specs

March 25

Kenmore 6,9 brystet fryser Specs

Eje en kummefryser giver dig nyder plads til at bestanden på frosne pizzaer, fisk sticks, is og andre elementer, din familie at spise. Hvis du har besluttet dig en mindre fryser er bedst egnet til dit hjem, måske du har dit øje på en Kenmore model. Undersøge specs af Kenmores 6,9-cubic mund kummefryser kan hjælpe dig beslutte, om det er den rigtige en for dine behov.

Dimensioner og farver

Kenmore model 19702 er 33 inches høj, 28 inches lang og 24 inches dyb. Din eneste farve mulighed for dette apparat er hvide.

Funktioner

Denne 6,9-cubic mund kummefryser har en slide-out kurv, der er fremstillet af wire. Kenmore 19702 har en manuel afrimning system og mekanisk kontrol.

Energiforbrug

Kenmore 19702 er et kvalificeret apparat, Energy Star, hvilket betyder, at det overstiger føderale standarder for energieffektivitet. Regeringen skønner dette apparat vil bruge 274 kWh El pr. år koste dig omkring $29 årligt til at drive.

Pris

Kenmore antyder en udsalgspris i $200 for denne vare i marts 2011. Forvente at betale en lidt højere pris, hvis du leverer en fryser til Alaska eller Hawaii.

Andre fryser fakta

Kenmore tilbyder omkring otte brystet fryser modeller. Den mindste holder 5.1 kubikfod af mad, mens den største har plads til 24.9 kubikfod af frosne varer. Mens de fleste af sine frysere har en hvid finish, er en model tilgængelig i sort.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com