Kenmore 70 serien tørretumbler specifikationer

April 5

Kenmore 70 serien tørretumbler specifikationer

Med forskellige muligheder og modeller på markedet i dag, kan at vælge Hvidevarer give dig en hovedpine. Før du foretager en endelig beslutning, skal du sammenligne flere modeller og deres funktioner. Kenmore 70 serien tørretumbler er en tørretumbler, du ønsker at se på, hvis du er i markedet for at købe en ny tørretumbler.

Standard og Special cykler

Kenmore 70 serien tørretumbler kommer med flere standard cykler, herunder delikat, tunge, normal, permanent presse og timet tør cyklusser. Kenmore 70 serien har også flere specielle cykler, herunder en luft tør cyklus, en 20-minutters indslag-oppe cyklus til brug på belastninger, der er blevet efterladt i tørretumbleren og en 40 minutters rynke vagt cyklus. 70 serien tørretumbler også bruge Auto tør teknologi, der fornemmer belastning størrelsen og justere længden af den tørring cyklus.

Dimensioner

Kenmore 70 serien tørretumbler er 140 lbs. i vægt, 43 1/8 inches i højden, 28 inches i dybde og 29 inches i bredden. 70 serien tørretumbler kan også bære en maksimal vaskeri load af 7 kubikfod.

Andre Specs

Kenmore 70 serien tørretumbler er også udstyret med fire forskellige temperaturindstillinger, ophør af cyklus signal, en pulveriseret coatede tromlens og top, gas magt, en spansk Kontrolpanel med roterende knapper, strømkabel, bageste ventilationssystem og en etårig dele og labor garanti. 70 serien tørretumbler har også en valgfri treårige in-home master beskyttelse aftale for en yderligere $159,99 eller en valgfri femårige in-home master beskyttelse aftale for en yderligere $239.99 i November 2010.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com