Kenmore 90 serien skive dræne ikke

August 17

Kenmore 90 serien vaskemaskine er en forbruger lønklasse linje af top-loading skiver. Disse maskiner har en grundlæggende Kontrolpanel i stedet for en elektronisk Kontrolpanel. Som du kan bruge din Kenmore vaskemaskine, kan du begynde at opleve problemer med det, som maskinen ikke at løbe. Når dette sker, kan du foretage fejlfinding af problemet på egen hånd og eventuelt eliminere behovet for at kalde en person, service til dit hjem.

Instruktioner

•Lift op på låget at se, hvis det vil åbne. Hvis det gør åbne, lukke det fast at få vaskemaskine til afløb. Hvis din skive låget er åbent, selv lidt, vil det ikke fungere korrekt.

•Look i Skive til at afgøre, om du har overdreven lavtskummende. Når du bruger for meget vaskemiddel, skaber det ekstra suds, som vaskemaskinen ikke kan løbe. Fremover vil anvende mindre vaskemiddel. For at få vaskemaskinen afløb, kan du fjerne nogle af sæbevand med en kop og derefter ændre cyklus selector knop til "Spin" del af cyklussen at forsøge at slippe af med nogle af sæbeskum, således at det kan dræne.

•Flyt vaskemaskinen således at du kan få adgang til bagsiden af maskinen. Tjek afløb slange for at se, om det har en knækket i det. Hvis det er tilfældet, skal du glatte det. Lavere drain slangen, hvis det er mere end 96 inches fra dit gulv, hvilket bevirker at maskinen ikke dræne. Du kan også afbryde slangen fra Skive til se, om der er en træsko, der skal renses ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com