Kenmore Elite 10655609400 vil ikke Dipense vand til ismaskinen

September 16

Kenmore Elite 10655609400 vil ikke Dipense vand til ismaskinen

Kenmore gælder dens "Elite" mærke til dens højeste-spec køkkenmaskiner, mærkning dem som superior med hensyn til funktioner i forhold til selskabets standard køkken område. Elite køleskabe omfatter vand dispenser til hurtig adgang til koldt, filtreret vand. Du kan opleve problemer med adgang til vand, hvis der er et problem med installation eller opsætning af apparatet. Identificere og løse problemet i hjemmet sparer tid og penge i forhold til ansættelse af en tekniker.

Kontrol dør, kontrol og Børnesikring

Is og vand dispensere er midlertidigt suspenderet, når køleskab dør er åben eller Børnesikring-finessen er tændt. Sørg for der er intet blokerer døren - flasker og voluminøse containere på hylderne nogle gange holder dørene lidt klem. Hold "Lock" knappen i tre sekunder for at annullere børnesikringen og tryk på "Vand" til at skifte til vand.

Skylle systemet

Små mængder af luft er let fanget i rørene mens installation køleskabet eller ændre filter cartridge. Fanget luft forårsager dispenser til kvæles eller stop i orden indtil det er ordentligt renset. Hold en stor beholder under dispenseren og køre vandet i omkring tre minutter. Dysen skal kvæles og spray før opretholde en lind strøm af vand.

Inspicere vandforsyningen

Videre køleskabet kan hjælpe med at diagnosticere årsagen til vandforsyning problem. Check for kinks i den vandforsyning rør, efter sin kurs til afspærringsventil. Sørg for ventilen er helt åbent--en halvt lukket ventil kan forårsage problemer udlevering vand og is. Vær omhyggelig med ikke at knivspids eller knuse vandslange, når du flytter køleskabet tilbage.

Fjerne vandfilter

Vandfilter er placeret i øverste venstre hjørne af friske fødevarer rum bag en plastik, flip-down dækning. Tryk på knappen på forsiden til Fjern dækslet og få adgang til patronen. Trække filteret ned og ud og installere bypass stikket leveres med køleskabet til at teste levering uden filter. Vandtryk kan være for lavt eller filter for beskidt hvis vandforsyningen returnerer. Installere en ny filter eller holde bypass stikket sted.

Omvendt osmose System installeret

Overvej at installere en enhed for at øge vandtrykket, hvis der er et omvendt osmose filtreringssystem installeret i dit hjem. Trykket skal ligge mellem 20 og 120 psi for vand dispenser fungerer korrekt; et omvendt osmose system kan reducere trykket under et acceptabelt niveau.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com