Kenmore Elite 13793 opvaskemaskine Installation

October 21

Installation af Kenmore Elite opvaskemaskinen følger samme procedure som enhver anden opvaskemaskine. Processen indebærer VVS, kabinet og el-arbejde. Hvis der er en eksisterende opvaskemaskine, er installation oparbejde meget lettere. Hvis der ikke er nogen eksisterende enhed, derefter indebærer det mere arbejde. Denne instruktion vil antage, at dette er en ny opvaskemaskine installation, ind i et eksisterende kabinet base. En gennemsnitlig person kan installere en ny opvaskemaskine fra bunden i omkring tre timer.

Instruktioner

•Forbered åbning til opvaskemaskinen. Åbning for de fleste opvaskemaskiner skal være 24 inches. Du skal muligvis bruge i puslespillet til at foretage nedskæringer at bringe åbningen til den rigtige størrelse. Skære åbninger gennem de kabinet vægge, så ved hjælp af boret og hul, til at tillade vandforsyning rør, afløbsrør og elektriske ledninger.

•Drej slukke for strømmen til køkken kredsløb på boksen breaker. Placer en etiket på breaker, så en person ikke ved et uheld tænder magt mens du arbejder. Installere en elektrisk linje for at give magt til opvaskemaskinen. Opvaskemaskinen bruger en tre-wire system. Rød eller sort er varm, hvid eller grå er neutral, og nøgne eller grøn er jorden.

•Tilslut ledninger til opvaskemaskinen. Installere wire nødder over splejsninger ved at dreje dem på. Wrap ledningerne i elektrisk tape til at forhindre dem, fange på noget og trække fra hinanden når du skubbe enheden på plads. Installere kobber for CPVC montering på opvaskemaskinen og spænd den ved hjælp af den lille rørtang.

•Klippe en del af CPVC rør benytter banalisere så udvides fra opvaskemaskine indløb til varmt vand linje under vasken. Skub opvaskemaskine enhed på plads i kabinettet. Slukke levering ventil til vasken varmt vand. Skære linjen at give mulighed for indsættelse af en T-samling. Tør rør grundigt og anvende rør primer til enderne.

•Sæt en frakke af CPVC lim til røret ender og indsætte T-montering. Tilslut opvaskemaskine levering linje til den nye T-montering, ved hjælp af albuer og længder rør som nødvendigt for at tillade forbindelsen. Tillad rør tørre grundigt før du tilføjer pres til vandforsyningen linjer.

•Tag vasken afløb og fjerne den øverste lige strækning af rør. Installere gren endestykket på plads i nedløbsrøret og stramme fittings med en rørtang. Hvis der er en eksisterende bortskaffelse enhed kan du udelade dette trin og slutte opvaskemaskine nedløbsrøret til bortskaffelse, og sørg for at banke ud til rådighed plug, før du gør det, ved hjælp af en skruetrækker.

•Twist ben i bunden af opvaskemaskinen således at de flugter på gulvet for at støtte opvaskemaskinen. Kontrollere opvaskemaskine til niveau. Installere de øverste skruer i opvaskemaskinen til at montere det på bordplade med en skruetrækker og 1/2-inch træskruer. Tillægger bunden af opvaskemaskinen frontpladen og snap det på.

Tips & advarsler

  • Tillad CPVC lim til at helbrede en fuld 24 timer før du presse vandet linjer.
  • Når du har tilføjet vandtryk til linjerne, køre opvaskemaskinen tom for en fuld cyklus og observere omhyggeligt for utætheder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com