Kenmore Elite fejl kode F51

February 20

Kenmore Elite fejl kode F51

Hvis din Kenmore Elite skive stopper midt i cyklus og fejlkoden "F51" dukker op, kan det være frustrerende og skabe flere problemer for din vaskemaskine. Der er flere grunde til koden og fastsættelse kan være enkle.

Fejlkode

Ryd fejlkoden og stop bippende ved at trykke på "Stop" og "Start" knapper på samme tid. Tag din vaskemaskine, så du kan undersøge problemet.

Funktion

Fejlkoden vises fordi noget er galt med den motor sensor. Dette kan være en række årsager. Når du fjerner koden, prøve vaske tøj igen og se, om fejlen vises. Hvis det er tilfældet, skal du tage yderligere skridt.

Forebyggelse/løsning

Tjek omkring den indre skive og nedenunder for nogen tabt tøj eller fastklemte objekter. Dette kan være alt fra legetøj til sko.

Overvejelser

Hvis der er ingen objekter, kan din vaskemaskine dele skal rengøres eller udskiftes. Ring Kenmore på 800-4-min-hjem for at tale med en repræsentant og finde ud af, om reservedele.

Typer

Sammen med "F51", kunne fejlkoder "F1" og "F50" betyder det samme. Kontrollere, om disse fejlkoder og følg den samme procedure med din vaskemaskine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com