Kenmore Elite HE3 bliver ikke varm

August 31

Kenmore Elite HE3 tørretumbler arbejder og driver svarende til andre forbruger tørretumblere. Under din brug af apparatet, kan der opstå ydeevneproblemer såsom tørretumbleren ikke varme. Når dette sker, er ingen tørretumbler ekspertise påkrævet for at foretage fejlfinding af tørring problemet, så du kan holde dit vasketøj fra hober sig op.

Valgte cyklus

Kenmore Elite tørretumbler har en cyklus, "Luft tørre," der ikke producerer nogen varme. Hvis du vælger denne cyklus, enten med vilje eller utilsigtet, bruges kun stuetemperatur luft på vasketøjet. Ved at vælge en af de andre cykler skulle producere varme i tørretumbleren.

Sikring eller afbryder

Hvis tørretumbler tromlen er ved at vende, men du har ingen varme, måske du har en blæst sikring eller udløst breaker. For en sikringsskabet, kun bruge en tidsforsinkelse sikring for at erstatte den blæst sikringer. Når erstattet eller nulstille, skal tørretumbleren producere varme igen.

Stuetemperatur

For tørretumbleren til varme og tørre dit vasketøj, dens beliggenhed spiller en vigtig rolle i dens effektivitet. Hvis din tørretumbler er i et rum med en gennemsnitlig temperatur under 45 grader Fahrenheit, fungerer såsom i en garage, tørretumbleren ikke korrekt. Du skal enten varme op vaskerum eller flytte tørretumbleren til en varmere rum.

"E" fejlkode

Displayet kan vise en række fejlkoder til at angive et problem med tørretumbleren. Hvis din tørretumbler display viser en fejlkode, som begynder med "E" er efterfulgt af et nummer, er din tørretumbler en intern fejl. Når dette sker, nødt du til at kalde en kvalificeret appliance tekniker til service på maskinen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com