Kenmore fryser Fan vil ikke komme

June 18

Kenmore er et mærke af apparater ofte forbundet med Sears stormagasiner. Hvis du ejer en fryser fremstillet af Kenmore og du ikke kan høre fans kom nu cirkulerer kold luft, er der et problem i enheden. Før du kalder en servicetekniker til reparation til din Kenmore fryser, kontrollere, om nogle af de mest almindelige årsager en fryser fan stopper i orden først.

Magten spørgsmål

Hvis din fryser virker ikke og der er intet lys på, når du åbner døren, har du et magtspørgsmål. Se hvis fryseren er tilsluttet. Kontrollere afbryderknappen. Inspicere stikkontakten. Nogle gange er en stikkontakt dårlig. Sæt en lampe eller en anden lille enhed i stikkontakt til at se om det virker. Hvis det ikke sker, så kender du dine problemer er ikke med fryseren, men med den faktiske outlet. Dette kan kræve en elektriker til at løse.

Termostat og indstillinger

Hvis din fryser har en lys, der angiver det har magt, ikke men begynde køling eller starte fans, kontrollere enhedens indstillinger. Se hvis temperaturkontrol på termostaten er ringet ned til den anbefalede indstilling. Hvis det er indstillet for højt, vil ikke kompressor og fan fungere. Justere det til en lav indstilling og se, om enheden tændes og begynder køling. Du bør høre omsætning fans tænde inden for kort tid.

Afrimning System

Hvis din Kenmore fryser er en selvstændig optøning fryser, kører det en afrimning fra tid til anden at holde frost fra bygning på fordamperfladen. Det udretter dette ved hjælp af en timer, der fortæller kompressor til at stoppe afkølingsblæsere til at standse og fortæller en vandvarmer nær spole til at komme og Smelt den akkumulerede frost. Hvis timeren er fast i tilstanden afrimning, kompressor og fans forblive off og fryseren til sidst bliver varm indeni. Hvis timeren sad fast i køle-tilstand, defrosts det aldrig. Erstatte en afrimning timer er en mindre reparation, en servicetekniker.

Kompressor problemer

Det værst tænkelige scenario for Kenmore fryseren er en defekt kompressor. Kompressoren er den vigtigste del af kølesystemet. Kompressoren presser kølemiddel, dreje det i liquid og varmer det op. Gas, der passerer gennem en kondensator spole og til sidst udvider nær fordamperfladen hvor det fordamper og kulderystelser hurtigt. Hvis kompressoren slukker, apparatet ikke køre og eller cool. De cirkulerende fans nær fordamperfladen typisk kun køre under en køle cyklus.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com