Kenmore H2 skive fejlkoder

September 5

Kenmore HE2 Plus er en højeffektiv linje af vaskemaskiner. Fordi alle forbruger apparater og elektronik er bundet til at fejle på et tidspunkt, har Kenmore udstyret denne særlige linje i skiver med evnen til at underrette brugeren, hvis noget er gået galt. Denne meddelelse vises på maskinens kommandokonsollen i form af en fejlkode for nem diagnostik---, så længe du ved, hvad koderne står for.

Kode "SD"

En kode for "SD" angiver vaskemaskinen har indtastet sin "sæbevand rutinemæssige." Det sker når en stor mængde af sæbeskum registreres i din skive, og maskinen ændrer operation for at fjerne suds for ordentlig skylning af din belastning. Koden vil klare sig selv når "Sæbevand rutinemæssige" er færdig.

Kode "F20"

Fejlkode "F20" betyder en vand indløb fejl. Hvis denne fejlkode vises, bør forbrugerne Tryk to gange på knappen "Stop" og straks afbryde vaskemaskinen fra strømkilden. Kontroller for at sikre at dit vand vandhaner er helt åben og at skærmbilledet i inlet-slangen er ren og klar af snavs eller snavs. Sikre at din inlet vandslange ikke er snoet, frosset eller beskadiget på nogen måde. Efter en gennemgang af din skive og dens forbindelser, power-up vaskemaskinen og starte en ny cyklus. Du bliver nødt til at kalde en kvalificeret reparatør, hvis fejlkoden stadig og din løser problemet.

Kode "F21"

"F21" betyder en dræning problem. Tryk to gange på knappen "Stop" og Afmonter din skive fra strømkilden. Sikre at drain slangen ikke er tilstoppet, snoet, frosset eller beskadiget på anden måde. Også kontrollere for at sikre, at drain slangen er placeret mere end 96 inches fra gulvet.

Andre fejlkoder

Eventuelle andre fejlkoder mellem "F01" og "F34" betyde forskellige elektriske problemer inden for din vaskemaskine kredsløb. Når de står sådan en kode, du bør straks trykke på knappen "Stop" to gange. Hvis der er vand i vaskemaskinen, Vælg indstillingen "Skyl/afløb & Spin" på Skives konsol. Vælg "2. Skyl" at slukke skylning. Vælge din vask igen og tryk på knappen "Start". Hvis fejlkoden stadig vises, skal du kontakte en professionel service-agent.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com