Kenmore HE2 110.4646 ikke dræne

October 18

Kenmore HE2 110.4646 er en front-loading automatisk vaskemaskine med en elektronisk Kontrolpanel, en skjult agitator, en rustfrit stål tromle, en præcision balancing system og Tilføj-tøjet mulighed, en adaptiv hastighed motor, tre spin hastigheder, automatiske vaskemiddel release system. Hvis vaskemaskinen ikke vil løbe, men prøv nogle grundlæggende fejlfindingstrin for at se, hvis du kan løse problemet selv.

Drain slangen

En af de primære syndere når en Kenmore vaskemaskine ikke vil dræne er drain slangen. Slukke strømmen til renseren og flytte det fra væggen. Bistand kan være nødvendigt at flytte enheden, da det ikke er let. Når du har adgang til den bageste del af vaskemaskinen, sæt håndklæder på gulvet og afbryde drain slangen. Rens skærmen inde i slangen og skærmen inde vaskemaskine hvor drain slangen er tilsluttet. Fjerne eventuelle rester, der potentielt kan forårsage et problem. Når du opretter forbindelse igen drain slangen, ordne det så de ikke er klemt eller fanget, da dette kan også skabe afløb spørgsmål.

Afløb højde

Et andet element vedrører drain slangen er væk fra jorden slangen er ophævet. Hvis udgangen af drain slangen er blevet sikret mere end 96 inches væk fra jorden, er vandet mere tilbøjelige til at flyde tilbage i slangen og tilbage i vaskemaskine i stedet for ud af slangen som forventet. Måle fra slutningen af drain slangen til gulvet, og sænke drain slangen, hvis nødvendigt.

Lavtskummende

Mens vaskemidler er en god ting, og nogle gange mere af det gode er endnu bedre, er dette ikke tilfældet med vaskemidler. Din HE2 Kenmore kræver en bestemt type af rengøringsmiddel--det har solgt overalt, men det er ikke det samme som traditionelle vaskemidler. Brug kun den anbefalede mængde af det rigtige vaskemiddel som angivet på tøjvask vaskemiddel beholder, som bruger mere kan skabe for mange suds i vaskemaskinen og forårsage afløb problemer. Det er vigtigt at bruge højeffektiv vaskemidler, (han) med en Kenmore han-serien skive, som almindelig opvaskemiddel kan suds mere end en han-serie maskine er designet til at håndtere. Køre en yderligere drain cyklus, hvis der er for mange suds i vaskemaskinen til at rense sæbe ud af karret.

Overbelastning

Igen, mens nogle gange gør mere er en god ting, det er ikke altid en god ting med en vaskemaskine. Overfyldning vaskemaskinen kan blokere vaskemaskine fra dræne vandet korrekt. Det kan også skabe en ubalanceret belastning, som hæmmer ordentlig dræning. Skabe en god belastning af blandede tekstiler og vare størrelser og holde den samlede belastning størrelse til en moderat niveau. Fjern elementer Hvis vaskemaskinen er allerede overfyldt, og enten genoptage eller restart en cyklus.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com