Kenmore køleskab Model nummer 10654609300 problemer

January 24

Kenmore er et mærke af forbruger udstyr tilbydes af Sears, Roebuck og Co. Kenmore model 10654609300 køleskab er en ældre side-by-side køleskab der Sears ikke længere sælger. Det kom med en 1 års garanti, der dækkede dele og arbejdskraft. Prøv at foretage fejlfinding af problemer med dit køleskab på egen hånd at undgå uden for garantiperioden gebyrer. Du kan stadig få reservedele til dette køleskab fra tredjepartsleverandører.

Motor kører ofte

Din Kenmore model 10654609300 køleskab motor kan køre oftere end nyere køleskab motorer, især på varme dage. Undgå at åbne køleskab døre alt for ofte, da dette forårsager motoren til at arbejde ekstra for at holde køleskabet koldt. Hvis dørene ikke lukker ordentligt, fjerne enhver mad blokering dørene, og rengør døren pakninger, hvis de er beskidte. Niveau køleskabet, hvis det ikke er plan, og lave gulvet under det, hvis det er ustabil. Tillad køleskabet ekstra tid til at køle ned, hvis du har netop tilføjet en masse mad til den. Justere kontrolelementerne temperatur til en højere temperatur, hvis temperaturen er meget lav. Rens af kondensator og fordamper spoler, hvis de er beskidte.

Vil ikke køre/lys

Hvis dit køleskab ikke vil tænde, Indsæt netledningen til en jordet stikkontakt, og tænd køleskabet. Kontrollere husstand sikringer eller circuit breaker, og erstatte nogen blæst sikringer. Aktivere effektafbryderen tilbage på, hvis det er udløst. Kontroller, at køleskabet ikke er i afrimning. Lad cyklussen er færdig, hvilket kan tage op til 30 minutter. Slå køleskabet igen. Hvis lyset ikke arbejder, kontrollere pæren, og stram den hvis det er løs. Tænde lys, og fjern eventuelle objekter, blokerer lyset. Udskift pæren, hvis det er brændt ud.

Ice Maker

Din ice maker vil ikke undvære ice hvis fryseren er for varm eller hvis dørene er åbne. Kontroller, at ice storage bin er helt plan. Hvis isen er frosset i skraldespanden, ryste bin til at bryde isen, eller smide isen. Tillad op til 24 timer for ice maker til at producere nye is. Hvis din ice maker ikke producere nok is, sænke temperaturindstilling på fryseren. Vedhæfte køleskabet til vandforsyningen, og drej vandforsyningen ventilen til "På" position. Rent vand filter og vand inlet slangen. Hvis din ice har en lugt eller en mærkelig smag, rengøre fryseren. Ikke opbevare mad i ice bin, og brug en vandfilter, hvis vandet har et højt indhold af mineralske.

Vand Dispenser

Din vand dispenser utætheder normalt et par dråber vand efter brug af den. Efterlad dit glas under dispenser for ca. to sekunder til at fange den dryppende vand. Hvis du ikke får nogen vand overhovedet, drej vandforsyningen ventilen, og fjerne enhver træsko fra linjen. Ret slangen, hvis det er bøjet, og rent vandfilter. Hvis du lige har installeret køleskab, skal du fjerne luft fra vandforsyningen linje. Hold en spand under vand dispenser, og fange mellem 2 til 3 gallon at rydde systemet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com