Kenmore opvaskemaskine FAQs

November 11

Kenmore opvaskemaskine FAQs

Opvaskemaskine problemer ske med alle mærker og modeller, og Kenmore opvaskemaskine er ikke anderledes. Hvis en opvaskemaskine viser tegn på problemer, det & rsquo; s en forholdsvis ligetil proces til fejlfinding. Før du begynder processen, det & rsquo; s vigtigt at slukke for el og vand. Det & rsquo; s også nyttigt at have en container til at bruge til at fange eventuelle overskydende vand fra opvaskemaskine afløb.

Opvaskemaskine afløb

Hvis vand doesn & rsquo; t afløb ud af Kenmore opvaskemaskine, der & rsquo; s en chance kontraventil, der tillader vand ud af håndvask kan være tilstoppede. Små bidder af fødevarer fanget i denne check ventil stopper det fra lukning og åbning af korrekt. At forhindre problemet, det & rsquo; s vigtigt at skylle store bidder af mad fra retterne inden du lægger dem i opvaskemaskinen. Opvaskemaskine afløb kan & rsquo; t håndtag mad som en renovationsafgifter. For at rengøre kontraventil, få adgang til området under opvaskemaskinen gennem panelet på den nederste forreste del af Kenmore opvaskemaskine. Så er det & rsquo; s bare et spørgsmål om at nå i og at fjerne den indbyggede op tilstoppe.

Elektronisk kontrol

Lysene blinke på Kenmore opvaskemaskine der angiver der & rsquo; s et problem, må undersøge snarere end blot nulstille kontrolpanelet. Blinkende lys typisk betyde der & rsquo; s ikke nok varmt vand til at vaske op korrekt. Opvaskemaskine & rsquo; s varmeren element kan have et problem, termostaten kan være dårlige eller det kan have en dårlig elektrisk forbindelse. Den elektroniske kontrolboks, sig selv kan have en kort i den. Andre problemer, der kan give lys til at blinke er døren ikke korrekt lukning, pumpen ikke påfyldning og tømning af opvaskemaskine bassinet ordentligt, eller et problem med sprøjte arm. De fleste af disse problemer kræver tjenesteydelser af en uddannet tekniker til at løse.

Urene retter og stribede glasvarer

Det & rsquo; s vigtigt at bruge de korrekte mængder af vaskemiddel og afspændingsmiddel i Kenmore opvaskemaskine, forhindre striber og ætsning af briller og få retterne ren. Vandet skal være varmt til at vaske op korrekt. Indstille vandvarmer til at levere vand til opvaskemaskine på 120 grader Fahrenheit. Høj temperatur vask cyklus og energi Spareren tør cyklus får retterne ren, men tillader dem at tørre på en sådan måde, at gør ikke & rsquo; t fremme pletblødning. Vandets hårdhed påvirker også striber og ætsning. Ikke at tillade spray arm fri bevægelighed af forkert placering af retter også holder opvaskemaskinen fra rengøring retter korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com