Kenmore ovndøren lukker ikke helt

November 2

Til korrekt funktion er det vigtigt, at din Kenmore ovndøren korrekt lukker. Når døren er lukket, er en lufttæt sæl dannet, som sikrer, at varm luft kan ikke flygte fra ovnen og kølig luft kan ikke angive den. Hvis ikke fuldstændig lukning af døren i din Kenmore ovn, er der flere komponenter til at kontrollere.

Hængsel låse

For at sikre, at ovndøren ikke kan trækkes fra forsiden af ovnen, er et hængsel lock installeret på hver enkelt hængsel. Når ulåst, kan hængslet lås forhindrer ovndøren fra lukning. Åbne ovndøren for at inspicere hængslet lås, som det vil gå og se på døren hængslet. Hængslet lås skal være i oprejst position, mod ovn døren jamb.

Pakning

Afhængig af model af din Kenmore ovn installeret ovn døren pakning enten på døren jamb eller på selve døren. Pakning forbinder til døren eller døren jamb ved hjælp af flere klip, indsætter i døren jamb eller ramme af døren. Hvis en eller flere af disse klip er fjernet fra jamb eller ramme, kan ovndøren ikke lukke helt. Hvis du vil indsætte et klip, tryk fast på klippet indtil det indsætter i døren jamb eller dørkarmen.

Andre forhindringer

Åbn ovndøren og kontrollere den nederste kanal for døren for alle objekter, der kan være faldet, forhindrer lukning af ovndøren. Sikre at ovnen stativerne indsættes fuldt ind i ovnen, så ovndøren ikke tæt når stativerne er forlænget ud af ovnen hulrum.

Dørhængsel

Ovndøren skal bevæge sig frit og gnidningsløst; Hvis det ikke er tilfældet, angiver en beskadiget dørhængsel. En tung genstand slippes på døren kan forårsage skade på en eller begge hængslerne eller hængslet kan har slidt med tiden. I dette tilfælde, skal du fjerne ovndøren fra ovnen og erstatte den beskadigede dørhængsel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com