Kenmore serie 90 skive & tørretumbler Specs

November 12

Kenmore serie 90 er en serie af vaskemaskine og tørretumbler enheder designet til at supplere hinanden. Vaskemaskine og tørretumbler i denne serie kan købes separat eller som en enhed, afhængig af dine præferencer og tilgængelighed i butikken.

Arbejdsmetode

Kenmore serie 90 tørretumbler kommer i to versioner, en drevet af gas og drives af elektricitet. Installation af et gas-drevne tørretumbler kræver en arbejdsforbindelse gas linje i området hvor tørretumbleren vil blive placeret, hvilket kan ikke være det ideelle afhængigt af det layout og alder af dit hjem eller lejlighed.

Indlæsning af tøj

Vaskemaskine Kenmore serie 90 er en top-loading enhed, hvilket betyder, at du indsætter enheden fra en dør på toppen i modsætning til forreste tøj. Top-loading vaskemaskiner bruger mere vand end frontlæssere. Kenmore serie 90 tørretumbler er en front-loading enhed.

Power System

Kenmore serie 90 vaskemaskinen bruger en direkte drevet power system. Dette er forskelligt fra en enhed med et bælte-baseret system, som bruger et langt bælte til at generere energi enheden skal fungere. Som et resultat, vaskemaskine Kenmore serie 90 er roligere og mere energieffektive end dens remtrukne modparter.

Supplerende funktioner

Vaskemaskine og tørretumbler i linjen Kenmore serie 90 visuelt supplerer hinanden og er beregnet til at blive brugt side-by-side. De to enheder er ens i størrelse og er tilgængelige i identiske farveskemaer. Mens du kan bare købe enten vaskemaskinen eller tørretumbleren til individuel brug, blev de designet til at blive brugt sammen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com