Kenmore tørretumbler summer, men kører ikke

February 9

Visse Kenmore tøj tørretumbler modeller vil buzz efter du tryk og slip knappen "Start" for at signalere starten på en tørring cyklus. Endnu hvis din tørretumbler Kenmore summer, men ikke kører, kan det betyde, at der er et problem med din tørretumbler elektriske ledninger. Før du foretager en udnævnelse til din tørretumbler kontinuitet evalueret, tjekke nogle ting på tørretumbleren for mulige fejl.

Døren

Hvis døren på din tørretumbler Kenmore ikke er helt lukket, kan du høre den tørretumbler brummer, men kører ikke. Døren skal være helt lukket for tørretumbleren til varme og tørretumbler. Åbne og lukke døren. Kontrollér, at ingen artikel i tøj er fanget mellem døren og kabinettet, som kan forhindre døren i forsegling shut. Fjern enhver obstruktion, der kan findes og prøve at starte tørretumbleren igen.

Netledningen

Bekræfte, at den tørretumbler netledning ikke er beskadiget. Synlige ledninger eller en stærkt bøjet ledning kan interferere med overførsel af elektricitet fra stikkontakten til tørretumbleren. Mens tørretumbleren kan modtage strøm nok til kontrolelementer til lys og Opståen knap til buzz, kan tørretumbleren ikke modtage den elektricitet er nødvendig for at køre. Ændre ud af en dårlig ledning med en ny.

Termisk sikring

Kenmore tørretumblere har ofte en termisk sikring, der udløser når tørretumblerens temperatur tilgange overophedning. Efter sikringen blæser, skal du skifte det ud for en ny for din tørretumbler til at udføre normalt. Før sikringen er udskiftet, tørretumbleren kan buzz, men kan ikke fuldt operere en rutine tørring cyklus. For eksempel, det kan starte men stop tidligt eller vil ikke opvarmes, men kan slå. Anmeld instruktioner manualen forsynet med din tørretumbler for instruktioner om afsløring og erstatter en blæst termisk sikring.

Kontrolpanel

En Kenmore tørretumbler Kontrolpanel indeholder flere ledninger, der sender signaler til komponenter henvise dem til at tænde og slukke. Hvis Kontrolpanels Opståen knap summer, selv om lyden er svag eller ulige, ledninger til knappen kunne ikke overføre det rigtige signal til tørretumbleren varmer og tromle til at køre, og derfor tørretumbleren starter ikke som sædvanlig. Kontakt Kenmore at lave en service aftale. En tekniker vil evaluere den tørretumbler connectivity, og enten Tilslut en løs ledning eller erstatte en ledning, der måske har tæret. Under visse omstændigheder kan den hele Kontrolpanel, herunder startknappen skal udskiftes for at genindsætte den tørretumbler fuld drift.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com