Kenmore tørretumbler Summer og vil ikke starte, når der trykkes på startknappen

October 26

Kenmore er en tøj tørretumbler producent, der gør både el og gas modeller. Tørretumblere er typisk udstyret med en buzzer, der advarer boligejer at tørretumbleren har afsluttet sin cyklus, men Kenmore tørretumblere kan buzz af andre grunde. Hvis tørretumbleren summer, men vil ikke starte, når knappen er trykket, kan det meget nemt at lave eller har brug for reparationer. Årsagen til dette problem er tromme inde i tørretumbleren ikke vender.

Instruktioner

•Kontrollér døren til tørretumbleren og sørg for det er lukket. Hvis det ikke er, tørretumbleren ikke vil starte og vil brummer når knappen er trykket.

•Undersøg indersiden af tørretumbleren nøje. Hvis der er en lille genstand som en mønt eller papirclips kilet inde, maskinen ikke kan begynde sin cyklus og vil brummer når start-knappen er trykket.

•Conduct en hard reset. Blot slukke tørretumbler på hjem hovedafbryderen i 30 minutter, og derefter tænde den igen. En nylig strømsvigt kan have forårsaget tørretumbler til stop i orden ordentligt, og en skrap reset vil løse dette problem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com