Kenmore tørretumbler udluftningsanordning Specs

November 13

Kenmore tørretumbler udluftningsanordning Specs

Installation af en ny tørretumbler vil kræve ordentlig ventilation, ellers udstødningen vil forårsage en brand eller sive dødelige gasser i hjemmet. En Kenmore tørretumbler har typisk ventilation i bageste, imidlertid karakter af tørretumbleren (front load eller top load) kan påvirke placeringen af ventilen.

Materiale

Kanalen arbejde af ventilationen skal være konstrueret med et tungmetal, som stål, for at forhindre, at det smelter under varme og tryk. Kenmore rådgiver brugen af sådanne heavy metal i stedet for en folie kanalen eller en plastic gaffatape. Udstødning hood, ifølge Kenmore, kan ikke have en magnetisk lås enten. Gaffatape kan ikke bruges til at foretage tilslutninger, skal du i stedet bruge søm og skruer, der ikke vil nå op til den indvendige side af kanalen.

Placering

Ventilen skal placeres, så udstødningen vil filtrere på ydersiden af bygningen. Hvis ventilen er tilladt at udvise i huset, kan dødelige gasser undslippe, og fnug. Lint opbygge øger chancen for en brand. Kanalerne skal også ikke udluftning i muren hulrum (mellem vægpaneler) eller i en skorsten. Kanalerne skal være strakt ud samt for at eliminere kinke der vil forårsage lint at tilstoppe udluftning.

Udstødning hætte

Emhætten skal placeres mindst 12-tommer fra jorden for at forhindre, at små dyr ind i kanalerne. Hætten vil også kræve en kasket med lameller tillade udstødning til frakørsel, endnu også forhindre små gnavere eller fugle fra indtastning. Hvis, på 12-inches i højden, hætten er stadig skjult af planter eller bygningsdele, skal derefter ventilen være rejst højere for at undgå disse hindringer. Udstødning hood skal også foretages fra den samme heavy metal som kanalen arbejde. Plast og folie ventilationskanaler vil føre til brande.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com